Sprzedam Sapphire HD 5830 Extreme 1024MB

Regulamin forum
1. Podanie ceny oferowanego towaru jest obowiązkowe !
2. Ogłoszenia żółtodziobów muszą zawierać możliwość wystawienia towaru na serwisach aukcyjnych typu allegro które zabezpieczają kupującego.
3. Ogłoszenia oferujące zakup towarów przez paypal dozwolone tylko dla użytkowników z minimum pół rocznym stażem i pomarańczowym kolorem.
4. Podanie czasu dostawy jest obowiązkowe.
5. Początkujący nie mogą oferować "udziałów", "preorderów" i "zamówień grupowych"
Dyskutant
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Sprzedam Sapphire HD 5830 Extreme 1024MB

Postautor: crow » środa, 31 sierpnia 2011, 20:45

Moja karta w odróżnieniu od większości sprzedawanych radeonów 5xxx nie jest nowa, nie była wyjęta z pudełka tylko do przetestowania i nie leżała przez 3 miesiące na półce czekając aż postanowię ją sprzedać tylko była katowana bitcoinem 24h na dobę :). Karta w stanie idealnym, nie ma żadnych wad, zakupiona w sklepie X-KOM 2 czerwca 2011 i od tej daty liczona jest gwarancja (24 miesiące). Stabilne zegary do kopania bez zwiększania napięcia to 965MHz rdzeń 186MHz pamięć - co daje około 310MH/s (najnowszy Phoenix) (przy 980 na rdzeniu karta zawiesza się raz na kilka godzin), stabilne zegary w grach: 930/1000. Nigdy nie podnosiłem napięcia na karcie ani nie podkręcałem pamięci i odradzam zabawę napięciami bo to najkrótsza droga do uszkodzenia grafiki a zyski wynikające ze zwiększonej prędkości kopania są niewspółmierne w stosunku do poniesionego ryzyka. Oczywiście osiągnięte taktowania zależą od platformy ale nie powinny znacząco odbiegać od wyników uzyskanych przeze mnie. Kartę sprzedaję ponieważ udało mi się kupić radeona 5870 w okazyjnej cenie.
Do karty dołączam cały komplet jaki otrzymałem w sklepie - pudełko, przejściówki, sterowniki + paragon.

Cena to 400zł + koszty wysyłki, możliwy odbiór osobisty w Krakowie, mogę też wystawić ją na allegro (100 procent pozytywów). Zainteresowane osoby proszę o kontakt na PM.
1CjQBD7Qv3GRebbjD9vnJ4swtBhvFXash9

Dyskutant
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Sprzedam Sapphire HD 5830 Extreme 1024MB

Postautor: Trzeciak » środa, 31 sierpnia 2011, 23:51

crow pisze:Moja karta w odróżnieniu od większości sprzedawanych radeonów 5xxx nie jest nowa, nie była wyjęta z pudełka tylko do przetestowania i nie leżała przez 3 miesiące na półce czekając aż postanowię ją sprzedać ....

Buuu szkoda bo tak może bym kupił :D
A na poważnie to chyba 1 oferta pojedynczej karty w której ktoś nie leje wody że nowa itp itd.
Oby na taką okazję znalazł się ktoś chętny.

Wróć do „Towary”