Dzisiaj mam do sprzedania jedną z najnowszych koparek Bitmain AntMiner S1 180-220GH/S- prawdopodobnie będzie to pierwsza sztuka w Polsce.
Obecnie koparka jest w przesyłce, będzie u mnie w środę-piątek (najprawdopodobniej w czwartek).
Koparka zużywa 360W przy prędkości 180GH/s.
UWAGA: Nie sprzedaję pre-ordera tylko sprawdzoną koparkę, którą najpierw przetestuje czy działa i wszystko jest OK. Preferuję odbiór osobisty abyś mógł na żywo sprawdzić, że koparka działa, kopie i że nie jest to żaden SCAM.
Jak wspomniałem preferuję odbiór osobisty (Śląsk) + płatność gotówką, BTC lub nową kryptowalutą DEM.
Cena minimalna to 7 BTC lub 16500zł. Na oferty czekam tu lub na PW do czwartku włącznie.
Ofertę wystawiam już teraz aby wybrać najlepszą ofertę kupna, a sam kupujący mógł odebrać koparkę już w czwartek/piątek.
Koparka "z palcem w d..." stabilnie pracuje na prędkości >180Gh/s - czytałem, że już ktoś ją podkręcał do 220Gh/s, ale jeszcze nie potwierdził tego screenami.
Poniżej wstawiam zdjęcia koparki. Zdjęcia nie są moje, jak tylko dostanę koparkę wrzucę foto ze swoim Nickiem w celu uwiarygodnienia: