Pomoc

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Pomoc

Postautor: KiciaKocia88 » poniedziałek, 28 lipca 2025, 18:45

Hej, mam do Was pytanie (nie wiem czy jest sens szukać)
Wiem że w 2012 roku kupowałam bitcoiny, nie mam pojęcia ile ich kupiłam, jedynym moim potwierdzeniem jest przelew w marcu 2012 roku który był robiony przez pośrednika Inpay (gdzie Dokładnie poszedł przelew dowiem się na dniach) ale nic więcej nie mam.
Jeśli chodzi o e-maila to ciągle mam tego samego od 2009 roku ale na e-mailu nic nie mam, jedynie zostaje mi konto bankowe. Jest sens szukać tego bitcoina ?

Początkujący
Reputacja: 40
Reputacja postu: 
0

Pomoc

Postautor: caps89 » poniedziałek, 28 lipca 2025, 21:01

Nie wiem ile giełd z roku 2012 jeszcze istnieje. Z polskich to już raczej żadna. Jakbyś miała to na portfelu typu electrum, bitcoincore czy cokolwiek to jest szansa na odzyskanie. Z giełdy, 13 lat temu, praktycznie bez szans. Podaj chociaż jej nazwę to powiemy.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Pomoc

Postautor: KiciaKocia88 » wtorek, 29 lipca 2025, 09:49

Na pewno jeden wpływ miałam z bitcurex ale to na kwotę 112zl z 2013r, a jeśli chodzi o przelew z marca to dopiero czekam na odpowiedź banku bo po prostu nie pamiętam gdzie kupowałam tego bitcoina wiem tylko że pośrednikiem był Inpay z takim tytulem „3APRSTD”

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Pomoc

Postautor: zenon246 » wtorek, 29 lipca 2025, 10:11

Curex upadł lata temu i jeśli miałaś tam jakieś bity to przepadły.

Bitcurex chyba zawsze przesyłał maila (przy dowolnej akcji na giełdzie) o tytule: Zmiana salda w pln.bitcurex.com / Balance change at pln.bitcurex.com. Poszukaj w starej skrzynce. Jeśli wypłaciłaś BTC na zewnątrz to powinnaś mieć mniej więcej takiego maila:
Twoje saldo na pln.bitcurex.com uległo zmianie, poniżej szczegóły transakcji:

Rodzaj: obciążenie
Kwota transakcji: - 0.XXX BTC
Opis: BTC Wypłata
Data utworzenia: 19.12.2013 13:25:42
Status: czeka
Jeśli znajdziesz takiego maila to jest cień nadziei, że wypłaciłaś to na jakiś portfel. W tamtym czasie mogłby to być chyba blockchain.info, Bitcoin-Qt, Armory i wspomniane wcześniej Electrum, bitcoincore. Jeśli te nazwy cokolwiek ci mówią to jest nadzieja. Mogłaś też przelać na papierowy portfel.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Pomoc

Postautor: KiciaKocia88 » wtorek, 29 lipca 2025, 10:29

Najgorsze jest to że ciągle mam tego samego e-maila i moja skrzynka odbiorcza czy spam są czyszczone co 30 dni, jedyne co mam to to samo konto bankowe i potwierdzenie wszystkich przelewów.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1335
Reputacja postu: 
0

Pomoc

Postautor: CzarnaOwca » wtorek, 29 lipca 2025, 13:04

@KiciaKocia88 Ty przede wszystkim zastanów się czy przelewałaś gdzieś te bitki bo jak nie to:
zenon246 pisze: wtorek, 29 lipca 2025, 10:11Curex upadł lata temu
Więc raczej do nich dostępu nie będziesz mieć.
Kolekcjonuję upadki giełd, licznik: 4

Wróć do „Przedszkole”