Pomoc w odnalezieniu strony

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: zeu999 » środa, 17 maja 2023, 13:38

Witam was serdecznie !

Mam problem i potrzebuje waszej pomocy w odnalezieniu strony z akcjami giełdowymi które funkcjonowały na rynku polskim w latach 2010-2013 ale celuje w rok 2010-2011.

Otóż w tym latach zakupiłem Bitcoin i po latach sobie o tym przypomniałem...

Nie mogę sobie przypomnieć strony na której wtedy się rejestrowałem, pamiętam że rejestracja była w języku angielskim a dana strona była podobno polską stroną giełdową, musiałem podać przy rejestracji swoje dane dokładne dane plus numer telefonu który później był wymagany przy wypłatach pieniędzy i był używany w celu potwierdzenia transakcji/tożsamości. Na podanej stronie musiałem wpisać też podczas rejestracji specjalny klucz/hasło które służyć miało do wypłaty środków i bez tego podobno nie można było wypłacić środków, jeśli bym go zapomniał. Na danej stronie znajdowało się kilka kryptowalut i dana strona była stroną z akcjami giełdowymi. O ile dobrze pamiętam, na danej stronie było tylko kilka prób wpisania swojego hasła do konta i jeśli zapomniało się hasło konto po kilku próbach nieudanych logowań było kasowane/zawieszane. Maila posiadam do dziś lecz odzyskałem hasło do niego w 2021 roku i niestety nie posiadam maili z tamtego okresu bo zostały one usunięte automatycznie a na danej stronie giełdowej wyłączyłem powiadomienia. Pamiętam, też, że był stworzony automatycznie specjalny klucz do mojego konta/portfela, który przyszedł na maila po rejestracji. Do dziś posiadam też podany na stronie numer telefonu oraz pamiętam dane logowania, lecz nie pamiętam strony i nie wiem gdzie i od czego zacząć szukać... ;/ 

Proszę o jaką kolwiek pomoc i próbę nakierowania, za pomoc w odnalezieniu stron postaram się odwdzięczyć każdej osobie z osobna, jest to dla mnie bardzo ważne, bo sami wiecie ile dane konto może być teraz warte...

Czekam na odpowiedzi i pytania które mogą pomóc w nakierowaniu.

Pozdrawiam Serdecznie !

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1335
Reputacja postu: 
0

Postautor: CzarnaOwca » środa, 17 maja 2023, 14:02

zeu999 pisze: środa, 17 maja 2023, 13:38Do dziś posiadam też podany na stronie numer telefonu
Wpisz numer w wyszukiwarkę zobacz co wypluje, potem spróbuj "numer telefonu bitcoin" i zobacz też wyniki
Kolekcjonuję upadki giełd, licznik: 4

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: zeu999 » środa, 17 maja 2023, 14:10

CzarnaOwca pisze: środa, 17 maja 2023, 14:02Wpisz numer w wyszukiwarkę zobacz co wypluje, potem spróbuj "numer telefonu bitcoin" i zobacz też wyniki

Niestety nic się nie pojawia, może ktoś tutaj ze strony siedzi w krypto od tego okresu i kojarzy strony z tamtego okresu o podobnej charakterystyce rejestracji.

Dodam, że tło strony rejestracji miała lekko filoletowy/siwy kolor o ile dobrze pamiętam.
I w kolejności musiałem podać pełne swoje dane, hasło do strony dwa razy, hasło/klucz wymagany podczas każdej transakcji oraz numer telefonu potrzebny do autoryzacji podczas transakcji.

Dodam jeszcze, że po zakupie BTC na danej stronie, po kilku dniach nielogowania się na stronę przychodził mail z powiadomieniem "Hallo, twój Bitcoin wzywa Cię, zaloguj się spowrotem na konto". Może ktoś z was pamięta coś podobnego z jakiejś strony ?

Wróć do „Przedszkole”