miso20 pisze: ↑ środa, 28 października 2020, 18:19Fibo tam zakładał najpierw dobicie do ATH i niepowodzenie w jego przebiciu.
Ten scenariusz chyba nie zaklada dotarcia do ATH patrzac na obecny licznik. W zasadzie ruch ma byc juz na wykonczeniu, jesli dobrze rozumiem
Realnie ja sam zakladam mozliwosc ze dojedzie do 16k czyli 0.786 albo lekko ponad szczyt 14k i tak to sie skonczy, ale realnej euforii wciaz nie widac, co wskazuje na to ze faktycznie moze dociagnac wyzej.
Generalnie male jest zainteresowanie BTC chociazby wedlug google trends, mimo tego ze sporo sie dzieje.
Sprawa odwiedzenia "nieodwiedzalnych" poziomow cenowych to wedlug mnie tez kwestia czasu, nawet nie patrzac na fale. Sam zjazd wpasowalby sie idealnie w zakonczenie korekty ruchu wzrostowego z 2017 ktory byl ogromny i korekta tez bedzie dluga i meczaca. Srodowisko jak widac jest czyszczone z bad aktorow, wiec moze bedzie jakies ladne uzasadnienie jak np. pozbycie sie najwiekszego offshorowego stable coina. Po takim czyszczeniu BTC moze wyjdzie na ludzi przy nowych opiekunach - tylko nie wiem jak ze zmiennoscia.
Oczywiscie to odlegla przyszlosc, zeby ktos nie pisal ze spadlismy 5% i juz rozwazania o koncu swiata

Ostatnio zmieniony środa, 28 października 2020, 20:52 przez
prap0n, łącznie zmieniany 3 razy.