@Wymazywanie przypominam, że to Ty mnie pierwszy zacząłeś wyzywać o gejów i naganiaczy, kompletnie nie rozumiejąc tego co piszę oraz kiedy piszę coś od razu to negujesz, gdzie dokładnie to samo jest napisane na investpedii, może innym językiem oraz czepiasz się słówek pojedynczych, które użyłem sobie żartobliwie

Nie no nadal uważam, że konsolidacja jest to akumulacjo-dystrybucja, bo sam przecież skupuję dołki i na odbiciach sprzedaję część uśredniając pozycję po ewentualne wyjście górą

Po prostu jak spędziłem na rynku 4 lata to już widziałem wszystko i nie potrzeba mi żadnych książek, żeby regularnie zarabiać

Oraz wiem, że nie ma jednej super metody, czy super formacji na wykresie, układu, setup, który sprawdzałby się idealnie czy zawsze wyglądał modelowo

Wg. mnie gadasz jak typowy początkujący, który porusza się na rynku jak dziecko we mgle, sam zresztą kiedyś stwierdziłeś, że jesteś zbyt nerwowy i nie umiesz czekać

A trzymanie zysków długo długo to też jest bagholding

Bo nie możemy sobie tej kasy wypłacić, tylko musi siedzieć w BTC, jeśli wyjdziemy za szybko, to na takim byczym rynku może się okazać, że już nigdy nie wrócimy do tak niskich cen, po których wyszliśmy

I naprawdę robisz się śmieszny, bo to książki czy wiedza nie zarabia sama, a to co robimy na giełdzie, gdzie liczy się decyzyjność, timing, a czasem po prostu szczęście, gdzie bywa tak, że nie wejdzie jakieś zlecenie o kilka centów, mimo, że plan był dobry

Po prostu wg. mnie miałeś szczęście wejść wcześnie zarobiłeś kupę kasy, boisz się ją stracić, zakładasz bezsensu, że każdy gra takim kapitałem, gdzie np. na Lisku czy innych coinach, ktoś grający kapitałem 1k-10k$ spokojnie mógł sobie uprawiać day trading, a Ty mnie wyzywasz od naganiaczy

No nie chcę używać epitetów, ale gościu coś z Tobą jest nie tak

Raz negujesz autorytety, zaraz znowu polecasz książki, gubisz się w zeznaniach, kompletnie nie umiesz grać na zmieniającym się rynku, nie umiesz przetrzymać pozycji, nie umiesz uśredniać, a masz najwięcej do powiedzenia, gdzie ja dzień dzień gram na rynku, wstawiam analizy, raz się sprawdzają raz nie, normalne, dziwne, że zawsze miałbym rację, ale jak już się jakaś analiza sprawdzi czy scenariusz, to grubo płaci i daje potężne zyski na dalsze akumulacje i uśrednianie

Ogólnie śmieszy mnie to, że przyczepiłeś się do mnie jak rzep do psiego ogona, gdzie ja przekazuję mnóstwo merytoryki, doświadczenia rynkowego, a u Ciebie jest jakieś chorobliwe krytykanctwo dla samego krytykowania

Ogólnie większość Twoich postów to spam i offtop nie dotyczy przedmiotu dyskusji, a głównie zajmujesz się jazdą po wszystkich

A sam mówisz, że albo pójdzie do góry albo w dół, bo po prostu nie masz jaj i honoru jak prawdziwy facet

Przypominam także, że zalecałem skup BTC na poziomach 6k$ w doł, gdzie Ty kiedy cena oscylowała na poziomach 3k-4k$ ciągle straszyłeś, że nie warto akumulować i uśredniać na długi termin

A jak się później okazało BTC wybił do 13k$, robiąc korekty jedynie 10-11%, gdzie praktycznie nie dało sie nic uśrenić, a można było mieć 200-300% w kieszeni, dodatkowo kłamliwie mówisz mi, że zacząłem naganiać na skup liska od 10$, gdzie wyraźnie pisałem mnóstwo razy, że warto akumulować od 10PLN w dół i Lisk może nawet spaść do 1PLN, jednak w końcu kiedy obije może dać wszystko zarobić i tak się dokładnie stało, gdzie Ty non stop wyzywałeś mnie od naganiaczy nie rozumiejąc mojej strategii długoterminowej oraz nie umiesz dostrzec okazji inwestycyjnej

Po prostu nie rozumiesz rynku i nie da się zarobić miliona w dwa dni, ale np. w kilka miesięcy już da, no może lekko ponad pół

Wg. mnie to co mówisz nijak się ma do giełdy i wprowadzasz ludzi w błąd każąc im grać po jakieś potwierdzenia trendu, gdzie sam ich nie umiesz wyznaczyć za bardzo
Ciekawe jak Twoje ALGO na które naganiałeś, że zaraz wbije 8$ czy coś takiego, jak się podniecałeś i pisałeś, że "kupujesz wszystko jak leci"

Czyż to nie hipokryzja?

Wydawało mi się, że już Cię wyjaśniłem

Skoro kupujesz jak leci, bez pomyślunku, to czemu teraz zgrywasz jakiegoś mądralińskiego? Zapomniało się?

Paradoksalnie ALGO było cały czas w downtrendzie, a jednak twierdziłeś, że da się zarabiać, gdzie np. ja w downtrendzie grałem sobie na Lisku, z tym, że Lisk był po korekcie 95% i miał dwa wybicia na +100%, dwa wybcia na +50% oraz ostatnio na +500%, twierdziłeś, że to niemożliwe, że nie warto czy coś i wyzywałeś od naganiaczy
Wymazywanie pisze: ↑ środa, 10 lipca 2019, 19:37
@Krzysiek311311 Grasz na przebicia oporów, ja wolę grę na skup jak zleci.
Dodano po 10 minutach 55 sekundach:
Zjadłem aska na ok. 40k$ na 1.08$.
anagamidev pisze: ↑ czwartek, 1 sierpnia 2019, 23:29
@Wymazywanie jak tam ALGO? Już 55% spadku od Twojego genialnego wejścia za 20k$ czy ile tam

RSI 4h ładnie schłodzone może też odbije jak Lisk 70%
### edited: 2019-08-01 23:38 ###
Lisk już prawie 5PLN

#buylowsellhigh