Whattomine

DeI
Początkujący
Posty: 99
Rejestracja: 12 lutego 2017
Reputacja: -1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Whattomine

Postautor: DeI » wtorek, 27 czerwca 2017, 10:03

Coś ktoś wie czemu strona nie chodzi?
Zna ktoś podobne do whattomine kalkulatory? Znam tylko coinwarz ale tam w Equihashu nie ma HUSH ZEN i KMD

Początkujący
Posty: 27
Rejestracja: 13 maja 2013
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Whattomine

Postautor: fred » wtorek, 27 czerwca 2017, 11:03

Nie widzę żadnych błędów po stronie serwera, jaki masz error?

DeI
Początkujący
Posty: 99
Rejestracja: 12 lutego 2017
Reputacja: -1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Whattomine

Postautor: DeI » wtorek, 27 czerwca 2017, 11:06

"Ta witryna nie umożliwia bezpiecznego połączenia

Serwer whattomine.com używa nieobsługiwanego protokołu.
ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH
Ukryj szczegóły
Klient i serwer nie obsługują tej samej wersji protokołu SSL lub mechanizmu szyfrowania. Zdarza się to zazwyczaj wtedy, gdy serwer wymaga szyfru RC4, który nie jest już uważany za bezpieczny."

Sprawdzałem na drugim komputerze i to samo


Edit Sry za niepotrzebny spam na chromie mi nie chce działać z jakiegoś powodu na firefoxie okey

Początkujący
Posty: 27
Rejestracja: 13 maja 2013
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Whattomine

Postautor: fred » wtorek, 27 czerwca 2017, 11:09

U mnie na chromie śmiga, może masz starą wersję przeglądarki?

Weteran
Posty: 1035
Rejestracja: 6 maja 2013
Reputacja: 50
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Whattomine

Postautor: Maggix » wtorek, 27 czerwca 2017, 11:45

Del

Właśnie padles ofiarą ukrytego trojana ze strony whattomine . Teraz tylko Format systemu może cię uratować
Albo utracisz wszystkie dane na rzecz mudżahedinów internetu.
Ostatnio zmieniony wtorek, 27 czerwca 2017, 15:58 przez Maggix, łącznie zmieniany 1 raz.

DeI
Początkujący
Posty: 99
Rejestracja: 12 lutego 2017
Reputacja: -1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Whattomine

Postautor: DeI » wtorek, 27 czerwca 2017, 15:34

Tak od nie dawna nie aktualizuje sie na XP neetbooka trzeba pozegnac bo nic lepszego na niego nie wejdzie

Wróć do „Przedszkole”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: dupabiskupa, filar, koloman79, murlok, Pal3c666, serek312, snajper i 15 gości