socjolog2008 pisze: ↑ poniedziałek, 10 stycznia 2022, 17:41@Lord_Bafford klasyczna wyjebka gdzie teraz zcykani i sceptycy co sprzedali będą gonić wagonik albo co gorsza zakładać S a ci ich będą wywalać i co raz wyżej wywozić. Czyli 44/45 nadal w grze a może i 46 a może i nawet 50
socjolog2008 pisze: ↑ poniedziałek, 10 stycznia 2022, 14:27Byk w crypto jest jak Bruner i Kloss w jednej osobie, zwinny jak wiewiórka ,sprytny jak krokodyl i inteligentny jak sowa = niepokonani
socjolog2008 pisze: ↑ poniedziałek, 10 stycznia 2022, 16:23Co mieli spuścić to spuścili a takie 200 punktów na spx czy 100 na na uk100/ czy 200 na eu50 to normalka
Wg. mnie koniec i będą podciągać
@Lord_Bafford jak nóżkę ,tu masz pewne wyciągnięcie na ,,U'' tylko timing ale wracają widać do budowania nastroju pozytywnego. Byki się rozluźnią ,zaczną rysować rakiety ,mony ,100k i wtedy im zrobią sru o 10k w dół ale raczej na pewno z poziomów 47/48 a może przy ułańskiej fantazji z 50k
Dlatego ludzie tak kochają grać na bitku (byki szczególnie) bo jak zassie to nic nie trzeba robić, drzemkę ewentualnie
Takie to amejzing
@Lord_Bafford ja to mam takie podejście do tego rysowania że praktycznie nie rysuje wcale/ opory są w głowach ludzi i wsparcia też /wszyscy rysują i wstawiają i mniej/więcej widzą to samo w setkach /tysiącach rysunków na socjalach prawdaż? I to nie ich magiczne linie i kreski decydują (poniekąd bo jak większość coś widzi to pod to gra i podciąga volumen) ale decyzje podejmuje zawsze kilku /nastu rozgrywających z tysiącami btc /miliardami $ a nie k.a kreski na wykresie

Ostatnio zmieniony środa, 12 stycznia 2022, 10:44 przez
socjolog2008, łącznie zmieniany 1 raz.