Nie chce nikogo bronic ale duzo ostrzega przed gieldami i jakies tam zagrozenia wymienia wiem bo slucham, moze mam takie zdanie bo lubie go sluchac moze poniekad bo mowo to co chce uslyszec, ze btc wystrzeli niedlugo

ale pod takiego typowego naganiacza bym go nie przyrownal, nawet nie widac tak tego promowania swoich kursow itp, moze to jest metoda, pokazac ze nie zalezy na sprzedazy kursow pokazywac wiadomosci zalety swoje przemyslenia a ludzie sami dojda do wniosku ze gosc "dobrze gada" i kupuja bo nie ma bezposredniego "kupujcie moj kurs" kilka razy (chyba 3) przy duzych spadkach kupowal czym sie dzielil na filmach mowiac ze kupuje do odbicia na 10k taka dodatkowa strategia bo glownie gra long term, no i udalo sie 3krotnie.
e: sam jedynie dokupuje i trzymam od polowy 2017, jest tez Rygielski, ktory pokazuje ruchy przed, nigdy nie tradowalem ani nie znam sie na tym ale kilku filmow ktore na biezaco udostepnia, jak sam wspomina jego pozycje sa podawane przed ruchem, pozniej tylko dodaje filmy i ma skutecznosc na poziomie jakos 80%+ ma tez platne fora oczywiscie platne kursy itp, jak to sie ma do ludzi zielonych, kupujac dostep do jego fora kursow, nawet nie uczac sie tradingu tylko sledzac jego ruchy na forum ktore publikuje idzie niby zarabiac na tych krotkich ruchach, ale czy realnie to tez tak dziala czy to marketing i kolejne naganianie? bo wiadomo ze na filmikach ludzie popieraja ze to dziala itp, ale to kazdy moze znalesc osobe ktora mi do filmiku podziekuje i poprze ze warto wejdz do klubu premium.