Skoro już wałkujemy temat pewnego "jasnowidza", to przypomnę, że zegarek zepsuty pokazuje dokładny czas dwa razy na dobę, a zegarek precyzyjny, ale nastawiony na kilka sekund do przodu, nigdy nie pokazuje dokładnego czasu. Mimo tego wolimy używać tego drugiego.
Co do jasnowidzów, to przytoczę kilka postów jednej osoby (@Ishias), z początku grudnia, które przeszły tu bez echa.
Warto je sobie przypomnieć. Wytłuszczenia moje. Przypominam, że pod 20 tysięcy podeszło 17 grudnia.
» piątek, 1 grudnia 2017, 14:29
Ishias pisze:(...)
czytałem gdzies analize tydzien temu jakiegoś chinola to prawił że
do końca grudnia kurs pociśnie w okolice 15-20k usd i wtedy nadzieje korekta i spadki. Jak przebije 11k usd to wysiadam. Najwyzej zamroże siano na jakis czas ;p
» sobota, 2 grudnia 2017, 14:34
Ishias pisze: Hehe wszystkie opcje podane 33% że trafisz:D. Ja tyle sie naczytałem teraz na temat bitka że są rożne opowiastki.
Jakiś analityk z chin, mówil ze bitka bedą pompować do 20k do konca grudnia bez wiekszych korekt i wtedy bum. Ja tam się boję wchodzić na taką tykająca minę

» niedziela, 3 grudnia 2017, 09:49
Ishias pisze: Każdy boi się teraz wejsc w bitka bo wiekszosc czeka na korekte, a ja myśle że jej nie bedzie, aczkolwiek boje się wejsc.
Garstka ludzi twierdzi napisze po raz kolejny że
bitek docelowo ma podejsc pod 20k usd bez wiekszych korekt.
» niedziela, 3 grudnia 2017, 12:21
Ishias pisze: (...) Wszedlem przy 50% kapitalu i
czekam do min 17 grudnia. Osobiscie uwazam to za koniec wzrostow wedlug mnie z malymi korektami.
» niedziela, 3 grudnia 2017, 21:12
Ishias pisze: (...) Dlatego mowilem ze
bitcoin bedzie rosl moim zdaniem az do 18 grudnia dopoki nie wejdzie na gieldy. W sumie to by sie zgadzalo wszystko. Zadnych bad news etc a po to zeby jak najwyzej poubierac ludzi. Zwalą kurs do 5k usd obkupia sie po taniosci i pompa. Jak bym nie znal ameryki to bym tak nie pisal;) To sa chciwe dranie jak banki.
» środa, 6 grudnia 2017, 20:57
Ishias pisze:
Nie tak szybko. Ja nadal twierdzę że
bedą dziada pompować do progu 20k,. I nie sugeruję analizami, wypowiedziami forumowiczów, tylko od paru ludzi zaufanych ludzi. Przypomne się pod koniec roku

.
Przy okolicach 19k zalecam ewakuacje z bitka w fiaty.
Przypominam po raz kolejny, poprzedni mój post, widze ze
coś za szybko chcą te 20k usd. Nie spekulujcie tyle tylko trzymta. Po 19k usd jak przebije sprzedawac bo wodospad
» czwartek, 7 grudnia 2017, 16:19
Ishias pisze: Czytał ktoś moje posty wstecz? Bo chyba widzę że nie.
20k usd cel jak dojdzie do okolic 19k usd zalecam ewakuacje. Myślałem ze do końca roku będzie 20k ale chyba w sobote to osiągnie albo w niedziele xd. Tylko alty dostają po dupie przez te szybkie wzrosty i strata sie kreuje;/
Ishias wytrwale przekazywał info od jakiegoś analityka, szkoda że bez konkretnego wskazania źródła, ale zobaczcie jak trafnie.
Nie można oceniać sprzed kilku tygodni, ale podwoiłbym mu posiadane punkty reputacji. Admin mógłby to zrobić z mojej puli, jeśli Ishias się tu nie odezwie.
@Ishias - jest koniec roku, odezwij się.