Toż to wieloryb jakiś robi sobie jaja

1235674
Postautor: Majkos » poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 09:44
Majkos
Postautor: szymoncorr » poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 09:45
szymoncorr
Postautor: anagamidev » poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 09:57
anagamidev
Postautor: kozaki_wiesi » poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 10:24
kozaki_wiesi
Postautor: amneziahaze » poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 10:33
Co za bzdura. Sprawdz historię moich postów, odróżnisz z łatwością hosse od bessy i tak ukształtowane są moje posty. Nie ja mące w tym wątku i trzymam się tego od początku. Było za dużo bojów tu na forum, odnośnie tego całego fałszu, którego autorami są: nie będę wymieniać, ale wielu nowych by się cholernie zdziwiło.anagamidev pisze: ↑ poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 00:52@amneziahaze wieczny pesymista
Gdyby naprawdę tak było jak uważasz i jednocześnie byś brał udział w tym teatrzyku na zbotowanych giełdach, dawno byś się zagridował i wyczyszczone wszystkie konta. Dlatego tego nie promuje.anagamidev pisze: ↑ poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 00:52 No ja jestem w tych naiwnych i trudno.
amneziahaze
Postautor: Dovakhiin » poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 10:34
Dovakhiin
Postautor: Majkos » poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 10:38
kozaki_wiesi pisze: ↑ poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 10:24Ale przyznacie, że fatalnie to wygląda?
Bearish pennant wręcz książkowy...
Majkos
Postautor: amneziahaze » poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 11:03
Przecież zmienność na krypto(której od dłuższego czasu nawet nie ma[!]) to dopiero jest dzwignia, a rynki regulowane, zakładając nawet ze fx to hazard, są regulowane przez esma a ta nie zamierza jak widać dopuscic do zwiększenia dzwigni. Musiałbys sobie ogarnac pro u brokera i tyle. Co do fx to Socjologowi chodziło pewnie o cyrk z Brexitem, zaś co do BTC - naciągane wejście przy 4020, zakładając hurra optymizm, a na teraz to nie wierzę i tak.anagamidev pisze: ↑ poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 08:23 Jak dla mnie Forex'y to hazard, grasz na dużej dźwigni i ostatecznie nic nie masz, a akumulując crypto, szczególnie do dołka zawsze jest szansa, że kiedyś odbiją
amneziahaze
Postautor: BitJanusz » poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 11:45
BitJanusz
Postautor: Majkos » poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 12:09
Majkos
Postautor: anagamidev » poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 12:21
Hehe, no ja mam zupełnie inne odczucia i doświadczeniaamneziahaze pisze: ↑ poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 10:33Gdyby naprawdę tak było jak uważasz i jednocześnie byś brał udział w tym teatrzyku na zbotowanych giełdach, dawno byś się zagridował i wyczyszczone wszystkie konta. Dlatego tego nie promuje.
BTC to całkiem inny rynek, całkiem inne aktywo, inne procentyamneziahaze pisze: ↑ poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 11:03Przecież zmienność na krypto(której od dłuższego czasu nawet nie ma[!]) to dopiero jest dzwignia, a rynki regulowane, zakładając nawet ze fx to hazard, są regulowane przez esma a ta nie zamierza jak widać dopuscic do zwiększenia dzwigni. Musiałbys sobie ogarnac pro u brokera i tyle. Co do fx to Socjologowi chodziło pewnie o cyrk z Brexitem, zaś co do BTC - naciągane wejście przy 4020, zakładając hurra optymizm, a na teraz to nie wierzę i tak.
Jak dla mnie rynek tradycyjny czy rynek krypto to jedna wielka manipulacja, chociaż jak już mówię, to jest walka z wiatrakami, każdy chce zarobić i non stop toczy się walkaamneziahaze pisze: ↑ poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 10:33BTC jest aktualnie pompowany, stały schemat na regulowanych rynkach, zwłaszcza w dobie qe, gdzie raportty pmi wskazują zwłaszcza coś odwrotnego do rzeczywistości, niejeden by dostał fioła od tych ściem.
anagamidev
Postautor: socjolog2008 » poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 12:37
anagamidev pisze: ↑ poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 12:21socjolog i reszta zgrai), że niczego się nie nauczyli będąc na tym rynku i ogólnie grając na giełdach wszelkiej maści
socjolog2008
Postautor: bl4ck » poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 12:48
bl4ck
Postautor: ergorg » poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 13:41
ergorg
Majkos
Postautor: Kryptomar » poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 15:21
Kryptomar
Postautor: ins » poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 15:26
ins
Postautor: mistique » poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 16:01
mistique
Postautor: janku66 » poniedziałek, 1 kwietnia 2019, 16:13
janku66
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], everman i 32 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).