Ja obstawiam, że jednak powody są dźwigniowo-bezpokryciowe

yogers
Postautor: wizardking76 » piątek, 1 września 2017, 17:21
wizardking76
Postautor: fusywszklanejkuli » piątek, 1 września 2017, 17:21
fusywszklanejkuli
Postautor: wizardking76 » piątek, 1 września 2017, 17:26
wizardking76
Postautor: Bitcoinek » piątek, 1 września 2017, 21:20
Bitcoinek
Postautor: ekonokomik » piątek, 1 września 2017, 21:56
Jeśli patrzysz w stosunku do USD (USDT) to rosną, ale większość dlatego, że rośnie BTC. Ale wIele altów stoi w miejscu lub nawet spada w stosunku do BTC. A dla mnie cena altów jest wciąż ważniejsza do BTC.
ekonokomik
Postautor: anagamidev » piątek, 1 września 2017, 22:21
anagamidev
Postautor: wrip » piątek, 1 września 2017, 22:30
wrip
Postautor: scibi » piątek, 1 września 2017, 22:30
scibi
Postautor: anagamidev » piątek, 1 września 2017, 22:32
Ano, bo sporo pewnie teraz pozamykano, więc trzeba zrównoważyć ; )scibi pisze:Jeszcze troszke i pora otwierac shorta
anagamidev
Postautor: domator » piątek, 1 września 2017, 22:33
Jasne. A co @ekonokomik ? Juz zamknal szorta czy dalej zaprzecza rzeczywistosci?scibi pisze:Jeszcze troszke i pora otwierac shorta, obstawiam ze do 5.5k nie dojdziemy. Wskazniki juz coraz blizej ceny odwrotu
domator
Postautor: ekonokomik » piątek, 1 września 2017, 22:39
Ależ ja nie zaprzeczam rzeczywistości, ja ją kontrolujędomator pisze:Jasne. A co @ekonokomik ? Juz zamknal szorta czy dalej zaprzecza rzeczywistosci?scibi pisze:Jeszcze troszke i pora otwierac shorta, obstawiam ze do 5.5k nie dojdziemy. Wskazniki juz coraz blizej ceny odwrotu
ekonokomik
Postautor: domator » piątek, 1 września 2017, 22:40
Sorry, moze to nie bylo jasne. Wejde w bity czyli kupie czyli long.scibi pisze:@domator, wejdziesz w longa czy w shorta? Ktorej lini?
domator
Postautor: anagamidev » piątek, 1 września 2017, 22:42
anagamidev
Postautor: domator » piątek, 1 września 2017, 22:45
Wiem, codziennie od paru tygodni jest taka cena. - najlepsza w historii.anagamidev pisze:@domator, no to powodzenia : ) Trudno o lepszy moment na short'a, najlepsza cena w całej historii BTC : )
domator
Postautor: soulnecturn » piątek, 1 września 2017, 22:48
soulnecturn
Postautor: ekonokomik » piątek, 1 września 2017, 22:49
A to akurat słaby argument, bo właściwie od kilku miesięcy możnaby tak mówićanagamidev pisze:@domator, no to powodzenia : ) Trudno o lepszy moment na short'a, najlepsza cena w całej historii BTC : )
ekonokomik
Postautor: scryptominer » piątek, 1 września 2017, 22:50
(coś mi cytaty nie działają poprawnie)autor: anagamidev » piątek, 1 września 2017, 22:42
@domator, no to powodzenia : ) Trudno o lepszy moment na short'a, najlepsza cena w całej historii BTC : )
scryptominer
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).