Czyli na bitmex można robić taker bez prowizji

Postautor: new06 » niedziela, 23 lipca 2017, 19:14
Czyli na bitmex można robić taker bez prowizji
new06
Postautor: mikolajkulczyk » niedziela, 23 lipca 2017, 19:17
No ale czego dotyczy ten komunikat ? BIP91 został aktywowany, https://www.btcforkmonitor.info
mikolajkulczyk
Postautor: plnxODIN » niedziela, 23 lipca 2017, 19:18
plnxODIN
Postautor: minerek » niedziela, 23 lipca 2017, 19:35
Boją sie tegomikolajkulczyk pisze:No ale czego dotyczy ten komunikat ? BIP91 został aktywowany, https://www.btcforkmonitor.info
Jak długo będą jeszcze zablokowane transakcje na btc?
minerek
Postautor: Wymazywanie » niedziela, 23 lipca 2017, 19:38
Wymazywanie
Postautor: minerek » niedziela, 23 lipca 2017, 19:42
minerek
Postautor: wizardking76 » niedziela, 23 lipca 2017, 19:50
wizardking76
Postautor: mecenas » niedziela, 23 lipca 2017, 19:53
Skąd owe 99%? Z zeszytu, z palca, a może z d**y? Możesz wziąć odpowiedzialność za słowa?
mecenas
Postautor: anagamidev » niedziela, 23 lipca 2017, 19:57
anagamidev
Postautor: anagamidev » niedziela, 23 lipca 2017, 20:01
anagamidev
Postautor: wizardking76 » niedziela, 23 lipca 2017, 20:04
oj gościu przecież to wynika z podstaw analizy technicznej. Flagi należą do grupy formacji kontynuacji trendu. Zazwyczaj tworzą się w połowie ruchu cenowego. Więc aby to była połowa cena musi jeszcze wzrosnąć..Więc powinno wzrosnąć ale niekoniecznie o tyle samo co już wzrosło...
wizardking76
Postautor: mecenas » niedziela, 23 lipca 2017, 20:10
Nie chciałem tego głośno mówić, ale rozważ, że być może jesteś w sekcie.
mecenas
Postautor: wizardking76 » niedziela, 23 lipca 2017, 20:11
nie wiem o którą chodzi bo jest tu dużo kresek na 2300-2400 , aby flaga była flagą musisz mieć minimum 2 razy wyższy kijek niż wysokość płótna i myślę conajmniej 2 kreski pionowe materiału... chociaż może ponieważ to jest formacja krótkotrwała ... (w każdym razie definiują to zazwyczaj kilka dni do kilku tygodni max)
wizardking76
Postautor: anagamidev » niedziela, 23 lipca 2017, 20:15
anagamidev
Postautor: 4D3K » niedziela, 23 lipca 2017, 20:28
4D3K
Postautor: amneziahaze » niedziela, 23 lipca 2017, 20:36
Nie rozumiem poprzedniej zacytowanej prognozy, podobnie jak Twojego pytania, które nie wiadomo co ma sygnalizować, czy to by tylko ot tak sobie napisać, czy nabić posta, czy wyszydzić ów zdanie, którego też do końca nie zrozumiałem, ale dlatego że jest tak napisany, bez żadnych podtekstów.No, ale patrz, wzrosło z 1800->2400(+600) i później znowu do 1925(+525) <- "Więc aby to była połowa cena musi jeszcze wzrosnąć..Więc powinno wzrosnąć ale niekoniecznie o tyle samo co już wzrosło...", więc czy nie wynika z tego, że już po ptokach raczej?
Ewidentnie coś jest na rzeczy w takim gronie. Podobnie jak w dużej korporacji, gdzie są grupy współpracujące od lat i rozumiejące się bez słów, i cała reszta turystów do wyleszczania na bieżąco. Tak czy owak podzielam optymizm Wizarda, bo jak można tego nie dostrzegać na tym pułapie kursu? Wjazd ponad ath jest bardzo prawdopodobny, co wynika z różnych analiz, ale nie jest bankowo pewny i tyle, po co drążyć ów oczywistości.Nie chciałem tego głośno mówić, ale rozważ, że być może jesteś w sekcie.
ana, a czy jesteś świadom tego, że ktoś kto jest tu kilka lat i ma nieco inną frekwencję na przykład od mojej, a na pewno już od Twojej, poczynił znacznie większy wkład w rozwój tego forum i społeczności, stąd się wziął system minusowania/plusowania, by nowi użytkownicy mieli świadomość z kim mniej więcej mają do czynienia. I nie wiem o co Ci znowu chodzi, zauważ co ich od nas odróżnia, są tutaj też tacy, którzy są/byli od początku i też mają repa na minus, natomiast nie wiem co wnosi spamowanie wątku, rozumiem że lubisz i chcesz by było luźno i bez nadzoru. Ja jestem za, bo wiem, że się obronię ripostą, ale nie wiem jak inni.Spoiler:
amneziahaze
Postautor: Wymazywanie » niedziela, 23 lipca 2017, 20:37
Przecież to jest niemal to samo co wykres ceny. Ilość btc jakie przybywa w tak krótkim czasie jest bez znaczenia.
Wymazywanie
Postautor: anagamidev » niedziela, 23 lipca 2017, 20:46
No po prostu zapytałem, czy aby na pewno już nie mamy do czynienia z drugim proporczykiem, ten pierwszy niby taki naciągany, ale pułapy cenowe by się zgadzałyamneziahaze pisze: Nie rozumiem poprzedniej zacytowanej prognozy, podobnie jak Twojego pytania, które nie wiadomo co ma sygnalizować, czy to by tylko ot tak sobie napisać, czy nabić posta, czy wyszydzić ów zdanie, którego też do końca nie zrozumiałem, ale dlatego że jest tak napisany, bez żadnych podtekstów.
anagamidev
Postautor: 4D3K » niedziela, 23 lipca 2017, 20:47
4D3K
Użytkownicy przeglądający to forum: Tazz28 i 43 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).