Ten wykres przedstawia generalnie zaglade BTC w praktyce

W poprzednim cyklu powrot do ATH zajal nam jakies 2,5 roku (polowa 21' -- poczatek 24') gdzie borykalismy sie z swiatowa pandemia, ciezarowkami ktore pod oslona nocy wywozily z centrow miast tysiace zwlok (^^) no i historycznie wysokimi stopami procentowymi w USA i generalnie zupelnym brakiem retailu w praktyce.
Na Twoim wykresie bedziemy w polowie do obecnego ATH (~60k) w 2029r (za 4 lata..), gdzie w miedzyczasie mamy podobno miec scinane stopy w USA, rewolucje bankowa (Stablecoiny) no i piekna wielka ustawa ktora zadluza USA na kolejne bodajze 7 bilionow dolarow (!)
Lubie wykresy ale ten akurat nie ma zadnego logicznego sensu wg mnie, no chyba ze wiescimy totalna RECESJE na calym swiecie, na wszystkich aktywach i upadek BTC (jak za 4-5 lat ma smigac po 50-60k gdy zloto bedzie smigalo po 5-6k za uncje to powodzenia w dalszej adopcji)
PS. Mam jeden wiszacy zaklad z kolega z forum o 100$, ze BTC do konca roku wybije 150k$ (w sensie ja jestem ten optymistyczny ;P)
Skoro mamy takie nudy i sie zaczyna zwatpienie to zapraszam chetnych do dolaczenia do zakladu, pisac na priv albo w komentarzu do postu :>