Od 30 lipca do 12 września, wzrost prawie 10% na tym już wygórowanym poziomie to i tak sporo jak dla mnie. Teraz cofnijmy się do początku roku, 3 stycznia dominacja altów była na poziomie 26,4% a potem mieliśmy odbicie dość słabe i dopiero kiedy bitcoin robił swoją pierwszą korektę z poprzedniej bańki wtedy alty ruszyły i praktycznie wszystko rosło, w co byś nie wszedł to rosło po 10-20-100/500% dziennie a nawet 1000% jak doge i to tak rosło do poziomu 40% gdzie pojawił się opór. Potem byłą druga korekta bitka, i trzeci korekta bitka i dopiero 26 marca ruszył pełnoprawny altsezon (dokładnie wtedy kiedy bitek miał swój knot w dół). Po zrobieniu ath i korekty alty nadal jeszcze leciały mocno w górę aż do 60% i dopiero dzida na altach czerwona w dół wtedy kiedy bitek zrobił 30k i wystartowała bessa.łabondź2020 pisze: ↑ czwartek, 7 października 2021, 23:38Możesz sprecyzować, ten micro alt season to jaki czas +/-?
Teraz sytuacja aktualna, btc brakuje siły co widać po dzisiejszym dniu a po tym odbiciu i korekcie kolejny raz sporo kapitału przelało się do altów co widać po wykresie i knocie jaki się utworzył. Jak dla mnie kolejny argument by podciągnąć teraz alty do 60% i próbować tam przebijać a bitka odstawić. Aktualnie jestem 50/50 alty i stable ale planuje teraz się doładować stablami gdzie wolumen rośnie a cena stoi w miejscu.