Gdzie najlepiej sprzedawać BC ?

Rozmowny
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Gdzie najlepiej sprzedawać BC ?

Postautor: Boyd » środa, 27 lipca 2011, 19:54

Przyznam sie bez bicia ze dopiero zaczynam. Poczatkowa przymierzalem sie do sprzedazy na bitmarket.eu ale maja tam weryfikacje konta za pomoca (miedzy innymi) wyslania wiadomosci z allegro, niestety najwyrazniej moje konto allegro nie przypadlo adminom bitmarket do gustu bo po wyslaniu nie zaszczycili mnie juz zadna informacja a konto pozostaje niezweryfikowane (bez mozliwosci dokonywania transakcji)
Zgodnie z sugestia na deepbit zarejestrowalem sie na TradeHill, ale mam w zwiazku z tym watpliwosc:
Jesli chodzi o euro to w przypadku bankow nalezacych do strefy sepa (sa niby takie w naszym kraju) jest ponoc gratis(za przelew w dolkach kasuja 45USD)- testowal to ktos moze ? A jesli nie - jakie polecacie kantory do pozbywania sie BC ?

Orator
Awatar użytkownika
Reputacja: 256
Reputacja postu: 
0

Re: Gdzie najlepiej sprzedawać BC ?

Postautor: Mahkul » środa, 27 lipca 2011, 20:57

Powód, dla którego Twoje konto nie zostało zweryfikowane był taki, że podałeś w swoim mailu z zapytaniem inny adres email niż ten skojarzony z BitMarketem (w związku z tym nie mogłem znaleźć requestu). Teraz już Cię namierzyłem po nicku z forum i zweryfikowałem.

Rozmowny
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Re: Gdzie najlepiej sprzedawać BC ?

Postautor: Boyd » środa, 27 lipca 2011, 21:19

Fakt, mail byl inny - thx (dostalem juz info o pozytywnej weryfikacji) i przy okazji gratuluje czujnosci jesli chodzi o wpisy na forum ... ;)

Wróć do „Przedszkole”