ccminer

Początkujący
Posty: 150
Rejestracja: 6 sierpnia 2017
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

ccminer

Postautor: owen444 » niedziela, 26 sierpnia 2018, 11:01

próbuje ustawic ccminera ale jak tylko włączam start to pojawia sie wiersz polecen i szybko znika nie widze jaki bład jest. Wie ktos jakim klawiszem zatrzymac wiersz polecen zebym wiedział co jest złe skonfigurowane??

Bardzo Zły Moderator
Awatar użytkownika
Posty: 13641
Rejestracja: 16 kwietnia 2012
Reputacja: 2247
Reputacja postu: 
1
Napiwki za post: 0 BTC
Lokalizacja: Polska/Wwa/GW

ccminer

Postautor: rav3n_pl » niedziela, 26 sierpnia 2018, 19:04

Jest na forum ze 50 razy, odpal cmd i wywołaj .bat
Piffko: PLC/BTC 1Rav3nkMayCijuhzcYemMiPYsvcaiwHni
Trochę o P2pool; C#: RPC CoinControl, BIP39 Mnemonic z talii kart
Bitcoin Core 0.19.0.1
YT: Rafał prostuje Bitcoina, PDFy: https://bit.ly/rafal-prezentacje

Weteran
Posty: 1521
Rejestracja: 3 grudnia 2017
Reputacja: 231
Reputacja postu: 
1
Napiwki za post: 0 BTC

ccminer

Postautor: redlumek » niedziela, 26 sierpnia 2018, 22:04

Albo w bat dodaj pause na końcu pliku

Początkujący
Posty: 150
Rejestracja: 6 sierpnia 2017
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

ccminer

Postautor: owen444 » poniedziałek, 27 sierpnia 2018, 14:21

dzieki :))

Wróć do „Pomoc”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość