Kopanie na Win10 max 5 kart

Początkujący
Posty: 3
Rejestracja: 11 lipca 2018
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie na Win10 max 5 kart

Postautor: Kopara » środa, 11 lipca 2018, 16:44

Cześć
Problem pojawił się około 3 tyg temu.
Po resecie koparki wywaliło błąd.

Sprawdziłem wszystkie karty po kolei każda kopie ok.

Podłączam 1, 2, 3, 4, 5 Kart chodzą ok
Po podłączeniu szóstej karty (sprawdzone na różnych kartach, różne risery) wywala błąd. Odłączam szósta kartę śmiga.

Asus Prime Z270-A, GeForce GTX 1070 8GB identyczne (7 szt), 1 x 850 W, 1 x 750W.
Claymore 11.8 ETH solo

Jakieś sugestie?

Początkujący
Posty: 33
Rejestracja: 4 lutego 2018
Reputacja: -10
Reputacja postu: 
1
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie na Win10 max 5 kart

Postautor: MbitXX » czwartek, 12 lipca 2018, 02:55

Zmień sobie RAM wirtualny na większy

Początkujący
Posty: 3
Rejestracja: 11 lipca 2018
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie na Win10 max 5 kart

Postautor: Kopara » czwartek, 12 lipca 2018, 13:17

Zmieniłem z 16 na 32 Gb i szósta karta ruszyła. Dzięki

Wróć do „Pomoc”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość