AMD Radeon Setting GPU Workload nie widzę

Początkujący
Posty: 6
Rejestracja: 20 sierpnia 2015
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

AMD Radeon Setting GPU Workload nie widzę

Postautor: Zipsoon » czwartek, 21 czerwca 2018, 08:08

Witam.
Potrzebuję pomocy a mianowicie moje karty zamiast kopać z mocą około 24Mh/s kopią zaledwie 15mh/s.
Posiadam na danej płycie rx 570 oraz rx 580 obie wersje 4gb.
Czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć dlaczego tak jest?
Poniżej wysyłam screeny.
Mogę udostępnić ekran Team-Viewer

Dziękuje wszystkim za pomoc ;)
https://zapodaj.net/06608334eb2ae.png.html

Dodano po 50 minutach 56 sekundach:
Dobra znalazłem co i jak,musiałem kilka razy zainstalować te samo oprogramowanie i coś koligowało.
A ma ktoś pomysł czemu mój sprzęt kopie z tak niskimi wartościami?
Pozdrawiam

Początkujący
Posty: 39
Rejestracja: 19 marca 2018
Reputacja: 5
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

AMD Radeon Setting GPU Workload nie widzę

Postautor: Damian_Pilch » czwartek, 21 czerwca 2018, 09:11

Modowałeś bios w kartach? Podkręcałeś je? 24mh/s te karty kopią prosto z pudełka, poprawnie podkręcone i zmodowane powinny kopać 30+mh/s ;)

Początkujący
Awatar użytkownika
Posty: 15
Rejestracja: 19 czerwca 2018
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

AMD Radeon Setting GPU Workload nie widzę

Postautor: DDRus » czwartek, 21 czerwca 2018, 09:30

Nie przesadziłeś przypadkiem z obniżaniem power limitu? Albo inaczej - co robiłeś do tej pory? Overclocking, undervolting? Modowanie BIOSów? Więcej informacji musisz podać, bez tego nikt Ci nie napisze co jest "nie halo".

Początkujący
Posty: 1123
Rejestracja: 3 grudnia 2017
Reputacja: 100
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

AMD Radeon Setting GPU Workload nie widzę

Postautor: redlumek » sobota, 23 czerwca 2018, 16:57

Zrób wszystko wg poradnika mining.help

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 1814
Rejestracja: 24 sierpnia 2011
Reputacja: 185
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

AMD Radeon Setting GPU Workload nie widzę

Postautor: slasta » sobota, 23 czerwca 2018, 17:31

@Zipsoon, Na Win7 tak niski hashrate to norma. Chcesz więcej o zrób update do Win10.

Wróć do „Pomoc”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość