Gotowe koparki z supportem południowa polska

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Gotowe koparki z supportem południowa polska

Postautor: ceden » poniedziałek, 22 stycznia 2018, 13:29

Cześć,

chcę zainwestować w dwie koparki krypto, jedna na GTX1070 druga pewnie na RX580 nitro+.
Widziałem oferty od firm które sprzedają gotowe koparki wraz z pełna optymalizacją bios'a i supportem technicznym.
Zdaję sobie sprawę z tego ze oni też musza zarobić ale chyba na dzień dzisiejszy to najłatwiejszy sposób dostania w ogóle podzespołów i otrzymania gotowej koparki z różnymi ustawieniami pod różne krypto i opcje kopania zmienne w czasie rzeczywistym.

Czy kojarzy ktoś może taką firmę z południowej części naszego kraju? Przede wszystkim zaufaną robiącą "dobrą" robotę, która nie zniknie za 2 tygodnie. Chodzi mi o to bym nie musiał jeździć co chwile jak będzie problem jakiś przez pół Polski.

Czy to w ogóle dobry pomysł korzystać z takich usług? Zakładam że jak poznam dokładniej ustawienia co i jak kolejne koparki będę w stanie samemu budować/modyfikować jednak na początek wole nie spalić sprzętu w pierwszym tygodniu.

Czy ktoś korzystał z podobnych ofert i może coś polecić albo przestrzec?

Pozdrawiam.

Wróć do „Sprzęt (hardware) do miningu”