Robiłem z tego co miałem. Zasilacz powędrował na zewnątrz.
Zmieściłaby się karta z turbiną + nawiew od dołu (jest miejsce).
Ale akurat @tonyxxl zapodał link:
https://forum.bitcoin.pl/viewtopic.php? ... 80#p389956
Tyle, że moje na są pamięciach Hynix
Taa... Trzeba było kupić więcej
Bios zrobił za flaszkę @marimach77
Jeżeli komuś wydaje się, że parametry są słabe - 2 karty RX 580 dają ponad 59 Mh/s - to niech spojrzy na -35% limit zużycia energii - nie mam watomierza, więc nie wiem ile bierze z gniazdka
2100 - super stabilna praca - 2125 czasem wywalał - pomiędzy nie miałem jeszcze weny testować...
Chłodzenie, po wielu próbach praktycznych rozwiązałem jak na zdjęciu 1 - wentyle pchające i zdjęciu poniżej - wentyl wyciągający
Uzyskałem jak widać na zdjęciu 2 temperaturę 69 - heheheeee - przy najniższych możliwych obrotach wiatraków na karcie - 44% (liczba 44 jest baaardzo ważna, tak jak 69...) - oczywiście przy zamkniętym oknie - przy otwartym to bywa różnie
To są XFX - plastikowe budy z małymi otworami na wywiew...
(Mam jakąś Saphire gdzie 54 stopnie uzyskuję przy 24% prędkości wiatraka...)
Ogrzewam tym jakieś 20m2.
Nie widać za bardzo, ale jak były tylko 2 duże pchające to temperatura była jakieś 74% - robotę zrobił ten jeden z dwóch małych - ma dużą wydajność - dałem go pomiędzy grafiki - ten mały powyżej pewnie nie robi za dużo roboty, ale akurat pasował mi aby podwiesić ten drugi.
Jak widać na powyższych obrazkach można wyciągnąć z forum wiele pożytecznych informacji.
Przepraszam za jakość zdjęć - taa... Pisałem o P10pro

Te robione starą Xperia z którą nie ma problemów z rozsiewaniem netu po wifi - temat z P10pro NIEROZWIĄZANY - przypominam - prędkość netu po wifi jest znikoma - mam problem nawet z odebraniem poczty...
PS
@szczur333
ŚWIETNE koparki