Pomocy z programem NiceHash.

Początkujący
Posty: 1
Rejestracja: 27 lutego 2018
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Pomocy z programem NiceHash.

Postautor: HuckleR » wtorek, 27 lutego 2018, 19:31

Ogólnie chodzi o to że nie wykrywa mi GPU , czyli Karty graficznej. Wykrywa mi jeden CPU (jeden procesor) i czy nie powinno mi wykryć 4 CPU , bo posiadam 4 rdzenie procesora. A mianowicie mi chodzi o to dlaczego nie wykrywa mi GPU. Próbowałem robić Benchmarka , zrobiłem kilka razy (Ten Benchmark który jest w programie) , zrobiłem po 2 razy opcję Quick , Standart i tą ostatnią. Chciałbym korzystać wydajniej na tym programie , mianowicie pracować nie tylko z 1 CPU (procesor) , tylko na 4. Jak jest taka możliwość no chyba że ten 1 CPU (procesor) to od razu bierze 4 rdzenie. Ale najbardziej mi chodzi o GPU (Karta graficzna) , chciałbym również ją wykorzystać programem lecz nie mam pojęcia dlaczego nie mogę , nie wykrywa mi itd. Bardzo był bym wdzięczny za pomoc , naprawdę przydały by mi się odpowiedzi oraz naprawa tego.

Z góry dzięki! -[HuckleR]-

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 2445
Rejestracja: 26 września 2017
Reputacja: 904
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Pomocy z programem NiceHash.

Postautor: KryptoBanita » wtorek, 27 lutego 2018, 20:12

Jaką masz kartę graficzną?
Tylko nie pisz, że chcesz kopać na laptopie...

Wróć do „Kopacze (miners)”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości