Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine.pl

Rozmowny
Awatar użytkownika
Posty: 66
Rejestracja: 9 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC
Lokalizacja: Wwa

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: LordFury » poniedziałek, 20 czerwca 2011, 22:46

adamek34 pisze:Już po poolu ?
A to niby czemu? U mnie śmiga mielenie i strona (no, strona może nie "śmiga", ale działa).

Początkujący
Posty: 12
Rejestracja: 19 czerwca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC
Lokalizacja: Kraków/Mielec

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: dymek91 » poniedziałek, 20 czerwca 2011, 23:15

wpadło sporo bloków w krótkim czasie, dlatego muli teraz.
Jesteś wdzięczny? Wyraź to :) :
1LC3eFjoRxxR1179qQZJwJx2ZbqSj6Jqiv

Początkujący
Posty: 40
Rejestracja: 13 czerwca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: adamek34 » poniedziałek, 20 czerwca 2011, 23:23

A kiedy miałeś ostatnią wypłatę ? Ciagle pady i błędy tez za dobrze nie świadczą.

Początkujący
Posty: 12
Rejestracja: 19 czerwca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC
Lokalizacja: Kraków/Mielec

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: dymek91 » poniedziałek, 20 czerwca 2011, 23:29

dopiero od wczoraj kopie na polminie. Fakt wyplaty jeszcze nikt nie dostal, ale ja daje projektowi kredyt zaufania.
Jesteś wdzięczny? Wyraź to :) :
1LC3eFjoRxxR1179qQZJwJx2ZbqSj6Jqiv

Początkujący
Posty: 40
Rejestracja: 13 czerwca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: adamek34 » poniedziałek, 20 czerwca 2011, 23:40

Taa, masz 55 mhashy to możesz się bawić :).

Co się stało z tą długa rundą od 18 ? Bo nagle jest nowa co trwa godzinę.

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 1494
Rejestracja: 7 czerwca 2011
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: Przemo » wtorek, 21 czerwca 2011, 00:11

polmine ma 35ghash przy takiej mocy srednio powinien wpadac blok co 20 godzin a w ciagu ostatnich 7 godzin wpadlo 5 blokow :D:D
Zarobilismy dzisiaj w cholere kasy :)

2011-06-20 23:52:08
2011-06-20 21:42:42
2011-06-20 21:30:51
2011-06-20 20:03:31
2011-06-20 16:56:43
Sklep integracją z allegro i hurtowniami - niedługo z obsługą Bitcoin
Chcesz założyć sklep internetowy? Nic prostszego.

Rozmowny
Awatar użytkownika
Posty: 96
Rejestracja: 31 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: jakrzys » wtorek, 21 czerwca 2011, 00:32

Qrcze u mnie stanęło na 6 bloku ;/ pewnie serwer liczy
Pomogłem? 14SZE2i2wa3tPMa3AirrVGAznU95CFjsjK

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 1494
Rejestracja: 7 czerwca 2011
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: Przemo » wtorek, 21 czerwca 2011, 00:36

U mnie tez, nie potwierdzone sa te bloki
Sklep integracją z allegro i hurtowniami - niedługo z obsługą Bitcoin
Chcesz założyć sklep internetowy? Nic prostszego.

Początkujący
Posty: 34
Rejestracja: 23 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: Wicky » wtorek, 21 czerwca 2011, 01:24

Mam pytanie, jak jest na tym poolu z zarobkami? ile średnio dostajecie przy jednym rozwiązanym bloku i ile wyciągacie Mhash ( chodzi mi o jakiś konkretny przypadek )

Dyskutant
Posty: 156
Rejestracja: 8 czerwca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: Tanner » wtorek, 21 czerwca 2011, 08:47

A ja mam potwierdzone 2 bloki i saldo dalej zero, pokaże się po czasie czy jakiś błąd?
Obrazek

Rozmowny
Posty: 70
Rejestracja: 11 czerwca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: dukee » wtorek, 21 czerwca 2011, 08:53

Wicky pisze:Mam pytanie, jak jest na tym poolu z zarobkami? ile średnio dostajecie przy jednym rozwiązanym bloku i ile wyciągacie Mhash ( chodzi mi o jakiś konkretny przypadek )
1050mhs 1.2-1.5BTC, przynajmniej tak wynika z prognoz. niestety od wczoraj stan konta wynosi 0.00 :/

Rozmowny
Awatar użytkownika
Posty: 96
Rejestracja: 31 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: jakrzys » wtorek, 21 czerwca 2011, 10:40

Pokaze sie, serwer nie nadaza ze wszystkim.
Pomogłem? 14SZE2i2wa3tPMa3AirrVGAznU95CFjsjK

Początkujący
Posty: 40
Rejestracja: 13 czerwca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: adamek34 » wtorek, 21 czerwca 2011, 10:58

Przemo pisze:polmine ma 35ghash przy takiej mocy srednio powinien wpadac blok co 20 godzin a w ciagu ostatnich 7 godzin wpadlo 5 blokow :D:D
Zarobilismy dzisiaj w cholere kasy :)

2011-06-20 23:52:08
2011-06-20 21:42:42
2011-06-20 21:30:51
2011-06-20 20:03:31
2011-06-20 16:56:43
Obserwowałem cały dzień ten serwer, pisząc nawet tego posta przed 23:52 nie było tych poprzednich bloków.

Śmierdzi to na kilometr.

Dyskutant
Posty: 156
Rejestracja: 8 czerwca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: Tanner » wtorek, 21 czerwca 2011, 11:04

Wał stulecia ;)
Statystyki się posypały bo wczoraj wieczorem pokazywało poprzednią rundę na 157 godzin i w ogóle różne kwiatki, ale potem się ułożyło i wszystko gra, bloki potwierdzone, BTC też już się pojawiło.
Obrazek

Wygadany
Posty: 507
Rejestracja: 28 marca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: orka » wtorek, 21 czerwca 2011, 11:20

Przemo pisze:polmine ma 35ghash przy takiej mocy srednio powinien wpadac blok co 20 godzin a w ciagu ostatnich 7 godzin wpadlo 5 blokow :D:D
Zarobilismy dzisiaj w cholere kasy :)
Królicza łapka działa :mrgreen:

Rozmowny
Posty: 70
Rejestracja: 11 czerwca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: dukee » wtorek, 21 czerwca 2011, 11:22

adamek34 pisze:
Przemo pisze:polmine ma 35ghash przy takiej mocy srednio powinien wpadac blok co 20 godzin a w ciagu ostatnich 7 godzin wpadlo 5 blokow :D:D
Zarobilismy dzisiaj w cholere kasy :)

2011-06-20 23:52:08
2011-06-20 21:42:42
2011-06-20 21:30:51
2011-06-20 20:03:31
2011-06-20 16:56:43
Obserwowałem cały dzień ten serwer, pisząc nawet tego posta przed 23:52 nie było tych poprzednich bloków.

Śmierdzi to na kilometr.
właśnie dostałem środki za pierwsze 3 bloki.

Początkujący
Posty: 44
Rejestracja: 13 czerwca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: ofroudoviec » wtorek, 21 czerwca 2011, 12:03

właśnie dostałem swoje BTC z potwierdzonych bloków.
Więc wg mnie można sobie pluć w brodę jeśli się ktoś nie załapał na Happy Hours.
Teraz pewnie będzie znów czekania naście do dziesiątek h na kolejny blok.

A teorie o wale są bardzo zabawne.

Kod: Zaznacz cały

https://deepbit.net/stats
W linku są staty deepbit.
Miewają bloki rozwiązywane w 31576 shares (czas 0:00) ale też takie w 4584378 shares (prawie 2h) przy 3000 GHs. Średni czas u nich to 16 min. I tak samo jak polmine miewają serie szczęśliwe.

Więc gdzie tu wał?
https://cex.io/r/1/ofroudoviec/0/ - Moc obliczeniowa za polecenia - 1GHs za każdego aktywiste :)

na R/C Heli: 16oD9C3hzmxXd4Cdqq338LGX4eVdR5WpWB

Dyskutant
Posty: 156
Rejestracja: 8 czerwca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: Tanner » wtorek, 21 czerwca 2011, 12:52

No wiadomo, moja odpowiedź była ironiczna.
Obrazek

Początkujący
Posty: 40
Rejestracja: 13 czerwca 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: adamek34 » wtorek, 21 czerwca 2011, 13:51

Czyli za normalne uważacie, że serwer nie odpowiada, lub też w statach przez parę godzin nie ma informacji o rozwiązanych blokach, a nagle po 23 pojawia się 5 rozwiązanych bloków, których 10 minut wcześniej nie było.


Cieszę sie Waszym szcześciem, że dostaliście wypłaty z happy hours.

Początkujący
Posty: 15
Rejestracja: 24 maja 2011
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Panowie i Panie - zmieniamy pool na nasz krajowy polmine

Postautor: razor514 » wtorek, 21 czerwca 2011, 15:22

Też macie takie problemy z polmine jak ja dziś? Od południa worker pracuje kilka minut i przerywa na kilka następnych i tak w kółko.

Wróć do „Mining pools”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość