Bitcoin 2009 rok może ktoś pomoże !!!

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: stakaz » środa, 30 lipca 2025, 20:02

Witam.
Trafiłem tutaj za przykładem które podał mi chat GPT. Od początku, w 2009 roku jak powstał Bitcoin powstawały różne strony na ten temat. Nie interesowałem się tym ale gdzieś na poczcie trafiła mi się reklama. Po wejściu na stronę i poczytaniu zarejestrowałem się i z tego co pamiętam dostałe chyba 1 bitcoina. Potem już na stronę nie wchodziłem i całkiem zapomniałem. Jak się zrobiło dość głośno i kurs zaczął iść w górę to przypomniałem sobie że coś takiego kiedyś miałem, ale ani maila już tego nie miałem ani nie pamiętałem strony która to była. Pisałem w 2015 roku do Wirtualnej Polski czy mają maile archiwalne ale takowych nie przechowują. Czy możecie mi podpowiedzieć jak szukać takich stron bo już wówczas w 2015 roku wymyślałem co mogłem ale nie trafiłem na tą stronę.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 319
Reputacja postu: 
0

Postautor: Yogi77 » czwartek, 31 lipca 2025, 15:02

2009 ??? Nawet gdybyś wiedział na której stronie trzymałeś tego bitka, to szansa że ta strona istnieje do dziś i wciąż przechowuje środki starych klientów jest praktycznie żadna

Początkujący
Reputacja: 40
Reputacja postu: 
0

Postautor: caps89 » poniedziałek, 4 sierpnia 2025, 19:12

Nie ma szans chłopie, jak nic nie wiesz, nie znasz nazwy strony, nie masz nic na mailu to niestety nie istnieje żadna szansa na odzyskanie tego.

Swoją drogą szacunek jeśli już w 2009 wiedziałeś o bitcoinie. Albo Ci się daty pomyliły :D Wtedy praktycznie nie było nic o tym w normalnym internecie... Nawet za darmo dostać bitcoina w 2009 wcale nie było tak łatwo, prędzej wykopać ale to już ktoś musiał w tym siedzieć.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 319
Reputacja postu: 
0

Postautor: Yogi77 » wtorek, 5 sierpnia 2025, 12:49

@caps89 w sumie to nie wydaje mi się żeby w 2009 istniały już jakieś usługi typu custodial, więc bardzo możliwe że autor coś pomieszał :D

Wróć do „Bezpieczeństwo”