Bitcoin na śniadanie - Telegram

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Bitcoin na śniadanie - Telegram

Postautor: Kuba_LSA » wtorek, 6 sierpnia 2024, 19:27

Witam,
przestrzegam przez tym Panem - Jacek. Szczyci się Swoim doświadczenie oferuje "dobre sygnały" - koszt to 50% zysku. Zapewnia, że wszystko monitoruje i ma pod kontrolą i w razie czego informuje co robić.

OK, trzeba mieć swój rozum, ale jeżeli kilka sygnałów wchodzi i są z tego środki to wówczas obdarza się taką osobę zaufaniem. tym bardziej, że nie oczekuje przelewów przed tylko po. Oczywiście partycypuje się w zyskach bo straty to oczywiście ryzyko.

I to się zgadza, ale trzeba mieć również trochę odwagi cywilnej aby wziąć coś na klatę co obiecało się monitorować, a potem dało d...
Konto się wyzerowało - bo wszystko miało się odbić, a się nie odbiło.

Tekst - proszę zorganizować więcej środków to pomogę to odrobić - taaaaa, jasne, zobaczymy, cza pokaże.

Prośba o zwrot poprzedniego zysku z sygnału aby można było to z tej kwoty odrobić - jak o ścianę. Raptem 200usd (dla jednych duży dla innych mało). Dla tego Pana który niby 10 lat siedzi w temacie zrobienie 200usb to pewnie 5 min roboty. Ale nie, lepiej je zachować i nie wziąć na siebie nawet gram odpowiedzialność.

OK, wiem - sam jestem sobie winien. Nie dyskutuje z tym bo jak widziałem minus - mogłem przerwać - ale skoro wcześniej działało to miało i teraz. No nic... trzeba przetrawić stratę.

Piszę to tylko po to, aby każdy kto skorzysta z jego usług pilnował transakcji - bo chłopu nie można ufać. A on niczym nie ryzykuje. Nauczka na całe życie. Można też go zrobić w jajo - bo jak siądzie zysk 100% czy więcej - nie przelewać mu tych 50% i mieć wyrąbane. Człowiek jest mądry po szkodzie. Chciałem być uczciwy - wpadło 470usd, przelałem mu 235 bo sie tak umawialiśmy. W drugą stronę to nie działa.

Parszywy człowiek łasy na pieniądze.

Pozdrawiam

Wróć do „Bezpieczeństwo”