Mianowicie, miałem na kompie keyloggera.
Co to keylogger? Program który zapisuje wszystko co wpisujecie na klawiaturze. Tak, dosłownie wszystko
Skąd i jak u mnie się wziął to pojęcia nie mam, natomiast wiąże się z nim kilka faktów I tak kolejno:
1.Niestety żaden antywirus go nie wykrył, skanowałem czterema, w tym płatnym Kasperskym.
2.Również skan przeciw programom szpiegującym nic nie wykrył.
2.Program zapisał dosłownie WSZYSTKIE hasła, do wszystkich stron które odwiedzałem. Co do jednej. Również na cryptsy, do portfela na blockchainie, i do konta w banku.
Program utworzył w autostarcie skrót który nazwany był jak jeden ze sterowników intela (lub podobnie). Dokładnie już nie pamiętam, ponieważ go usunęłem. Odpalał on przy uruchomieniu systemu owy keylogger, który znajdował się w AppData/Roaming w folderze o nazwie "w1nrar".
Keylogger zapisywał dokłądnie wszystko. Każde stuknięcie klawisza na klawiaturze, nawet kombinacje strzałek w grach

Pliki z zapisanymi hasłami itp, znajdowały się w folderze AppData/Roaming/dclogs
Dodam że wszystko było bardzo ładnie uporządkowane wg daty i godziny

Radzę uważać, i przeszukać swoje komputery czy czegoś takiego u was nie ma.
Jeśli pomogłem, to proszę o jakieś drobne dotacje na 15oH3Qhh4o6KiCwJZtopsNtUHGCgfGBxo2
Skradziono mi ponad 3 tysiące złotych, i nie chciałbym, aby spotkało to kogoś z was.
Pozdrawiam