UZALEŻNIENIE od handlu kryptowalutami... KRYPTOHOLIZM !

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: UZALEŻNIENIE od handlu kryptowalutami... KRYPTOHOLIZM !

Postautor: menesis » środa, 8 stycznia 2014, 23:30

Chciałem zrobić coś, co upamiętni mój 101 post na tym zacnym forum. Chciałem z radości porozdawać krypty, ale doznałem iluminacji i upamiętnieniem będzie przyznanie, że staję się kryptoholikiem...

Weteran
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: SkyValley » wtorek, 4 lutego 2014, 00:05

By odświeżyć trochę wątek a i pokazać, że temat jest poważny, chciałem się czymś podzielić.

Przez granie w ostatnim czasie nabawiłem się nawrotu choroby wrzodowej. Miałem tą chorobę kilka lat temu i została zaleczona lekami, teraz znów się odzywa. Powodem jest na pewno tryb życia: dużo przy komputerze, dziwne pory spania, za mało snu, ciągle w pozycji siedzącej, dziwne pory jedzenia, często za mało jedzenia, ciągły stan skupienia, uwagi i adrenalinki itd. itd.

Jutro kupuję leki, mam nadzieję, ze pomogą. Muszę ograniczyć granie trochę, bo się wykończę. W styczniu miałem niezły maraton, grałem na bardzo wielu coinach (niemal tylko nowe coiny i inne alty), mnóstwo inwestycji, zarobki bardzo duże, ale jak widać nie bez szkody dla zdrowia. Muszę trochę zbastować. Ale moje inwestycje wymagają ciągłego dostępu do informacji, analizowanie itd., może powinienem odpuścić, ale bez solidnej pracy nad tym wszystkim, nie sądzę, bym mógł wyciągnąć taki profit, jaki jest z siedzenia przy tym tak długiego i tak intensywnego.

Weteran
Reputacja: 6
Reputacja postu: 
0

Postautor: konkor » wtorek, 4 lutego 2014, 11:31

garmont pisze:
No to kilka faktów:
1. 50% obrotu bitcoinem to przemysł hazardowy
2. 28.9% wszystkich bitcoinów ma tylko 47 ludzi
http://www.businessinsider.com/927-peop ... ns-2013-12
Trapi mnie to od kilku dni - czy nie uważacie, że to głównie giełdowe adresy mają te 28.9%? Nie sądzę, żeby autor tego zestawienia był w stanie wyłapać które adresy należy z listy wykreślić... A skoro tak, to cała sensacja psu w d.... :twisted:

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: menesis » czwartek, 13 lutego 2014, 03:07

Co by wrócić do tematu rozmowy, pozwolę sobie zacytować siebie:
menesis pisze:Chciałem zrobić coś, co upamiętni mój 101 post na tym zacnym forum. Chciałem z radości porozdawać krypty, ale doznałem iluminacji i upamiętnieniem będzie przyznanie, że staję się kryptoholikiem...
Dziś to mój już 200 post. Chciałem się przyznać do kryptoholizmu, ale stwierdzam ostatecznie, że nie jestem jednak uzależniony od handlu. To coś więcej :twisted: Chodzi wogóle o ten cały klimat. Pozdrawiam
Adam Freeland - We Want Your Soul
Bitcoin: 1Q3g3WHYgF9cRPVtKCZtVe8so2KdaBkVRP

Weteran
Reputacja: 11213
Reputacja postu: 
0

Postautor: ekonokomik » czwartek, 13 lutego 2014, 05:39

A ja niedawno, kiedy mieliśmy stagnację na $900, stwierdziłem, że jednak nie jestem tak uzależniony jak myślałem. Mogłem się spokojnie skupić na innych rzeczach i dużo rzadziej sprawdzać kurs.
A dzisiaj wstałem o 3:00 jak mnie alarm na $502 obudził, bo lubię :P

Wróć do „Bitcoin”