randomowy świeżak pisze: mogło by
Mogłoby być lepiej gdybyś sobie nie wybierał faktów, które pasują pod to co chcesz by pasowały.
Shadow, hmm... Zaraz zaraz, czy to nie Shadow jest tutaj od początku i był przekonany, już w czasie gdy Bitcoin wciąż był embrionem, że z tego będzie coś więcej niż nerdowskie zabawy przelewami za pizzę?
Sorry Shadow, wiem, że nie lubisz jak Ci się wcina, ale jakoś nie mogłem cicho tego przesiedzieć.
W TV John Rambo, na stole Herradura, a tu takie pierniczenie psujące ten duet.
Dodano po 24 minutach 19 sekundach:
ergorg pisze:
Bo wszyscy od Bitcoin Casha nie wybierają faktów, tak jak sam tytuł tego wątku nie jest manipulacją?
"Wszyscy"
"Nie wybierają faktów"
Po pierwsze to niemożliwe, aby taka zgodność panowała, że wszyscy nie wybierają faktów.
Po drugie pokaż mi co nie jest faktem, a co chociażby ja wrzucałem na forum jako fakty odnośnie Bitcoin Cash.
Po trzecie:
ergorg pisze: Ale co w jego poście jest pierniczeniem?
Chętnie tłumaczę.
Branie odpowiedzialności?
Nikt nikomu tutaj niczego nie karze.
Każdy jest wolnym człowiekiem na forum.
Słucha kogo chce, ignoruje kogo chce, pisze co chce (w zgodzie z regulaminem), wyciąga wnioski jakie chce, podejmuje decyzje jakie chce.
Każdy spekulacyjny post powinien być wg tego myślenia rozliczony, bo ktoś bierze odpowiedzialność za to co pisze, wkleja.
Wciąż uważam, że ludzie niebiescy na tym forum, zarejestrowani na początku jego istnienia, są tymi co przed nami wszystkimi dostrzegli czym jest Bitcoin.
Czasem przewagą był po prostu wiek i dzieciaki, jakich obecnie tu wielu, nie mieli nawet szansy się tym zainteresować od początku. Jednak wielu z nas ignorowało Bitcoina, gdy tutaj wrzało. Zatem reaguję gdy ktoś nie zwraca na to uwagi, że ktoś faktycznie może wiedzieć o czym mówi i fakt, że przewidział coś na styczeń, a dzieje się to w lutym, nie ujmuje mocno tej prognozie gdy bierzemy pod uwagę byt lub niebyt projektu..
Dodano po 11 minutach 30 sekundach:
@ergorg, spoko.