Bitcoingold is currently currently premining till block 499407, after this block our stratum will boot and start mining, no ETA on this, hang on!
Mining only bitgoingold only with G or A adress, other get refused so you cant authenticate!
Postautor: dymonek » niedziela, 12 listopada 2017, 21:15
dymonek
Postautor: wrip » niedziela, 12 listopada 2017, 22:53
wrip
Postautor: devega » niedziela, 12 listopada 2017, 23:00
devega
Postautor: ShadowOfHarbringer » niedziela, 12 listopada 2017, 23:01
Proste:wrip pisze:Szczenie nie ogarniam obecnej sytuacji, dlatego czy może ktoś mi powiedzieć: czy istnieje konkretny argument, dlaczego ci co podpisywali porozumienie w NYC się z niego wyłamali? Nie proszę o teorie i oceny, ale o to jak argumentują swoją decyzję?
Wymazywanie pisze:Hop Hop
ShadowOfHarbringer
Postautor: wrip » niedziela, 12 listopada 2017, 23:03
wrip
Postautor: ShadowOfHarbringer » niedziela, 12 listopada 2017, 23:07
Odpowiadam:wrip pisze:Tak samo jest w zwykłej polityce, wszyscy wiemy, że oni kradną, ale i tak słuchamy i analizujemy ich oficjalne deklaracje - na tej podstawie można stwierdzić, która strona konfliktu jest bardziej perfidna
ShadowOfHarbringer
devega
Postautor: ShadowOfHarbringer » niedziela, 12 listopada 2017, 23:19
Eh, a naprawdę myślałem że realnie jesteś kobietą.
ShadowOfHarbringer
devega
Postautor: ShadowOfHarbringer » poniedziałek, 13 listopada 2017, 00:14
Hehehehe nawet tego nie zauważyłeś
devega pisze: Tutaj bym polemizował,
ShadowOfHarbringer
Postautor: devega » poniedziałek, 13 listopada 2017, 00:17
Nie zrozumiałeś, pytałem dlaczego myślałeś, że jestem kobietą
devega
ognos
Postautor: ShadowOfHarbringer » poniedziałek, 13 listopada 2017, 00:22
Przecież kiedyś pisałaś na forum, że jesteś kobietą.devega pisze:Nie zrozumiałeś, pytałem dlaczego myślałeś, że jestem kobietą
ShadowOfHarbringer
Postautor: devega » poniedziałek, 13 listopada 2017, 00:27
Pomyliłeś mnie z kimś Kolego. Zdecydowanie nigdy tak nie napisałem, nie bawią mnie "przebieranki"
devega
Postautor: ShadowOfHarbringer » poniedziałek, 13 listopada 2017, 00:28
Czytaj edit.devega pisze:Pomyliłeś mnie z kimś Kolego. Zdecydowanie nigdy tak nie napisałem, nie bawią mnie "przebieranki"
Niniejszym tracisz prawo do używania podpisu "Zawsze mam rację"
ShadowOfHarbringer
Postautor: devega » poniedziałek, 13 listopada 2017, 00:30
devega
Postautor: InformatkSzymonPatyk » wtorek, 14 listopada 2017, 09:16
Wchodzisz z rana na forum a tu : brak forka ,zero jadu, przyjazna atmosfera i znowu Shadow ma racje,
InformatkSzymonPatyk
Postautor: Jakub » piątek, 24 listopada 2017, 13:56
Długo nie musiałeś czekać, oto kolejny fork - https://dowbit.pl/bitcoin-diamond/
Jakub
Postautor: redbog » piątek, 24 listopada 2017, 19:33
redbog
Postautor: wrip » piątek, 24 listopada 2017, 19:55
wrip
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).