https://www.cryptocoinsnews.com/bitcoin ... hardforks/Tempers seem to be flaring in bitcoin land as some Bitcoin Core supporters threaten to attack the currency if the economic majority decides to increase transaction capacity through a hard-fork.
A person going by the handle of “ciphera” publicly stated in a thread started by Chris Belcher, a bitcoin developer and strong supporter of Bitcoin Core:
“Running my fuzzer on the diffs BU have from Core, and have already some crashes. Hopefully some of them are exploitable. Going to collect as many zero-days to release at the most opportune time possible.”
He was replying to another user who stated “I will personally exploit any flaw in [Bitcoin Unlimited] and not disclose.”
Tłumaczenie własne:
Nastroje są coraz bardziej gorące w świecie Bitcoina, niektóre osoby popierające Bitcoin Core grożą atakiem na walutę, jeżeli ekonomiczna większość zdecyduje zwiększyć przepustowość sieci.
Osoba znana pod nickiem "ciphera" publicznie oznajmiła w wątku rozpoczętym przez Chrisa Belchera, developera Bitcoin i silnego zwolennika Bitcoin Core:
"Odpalam mojego fuzzera [nieprzetłumaczalne] na różnicach pomiędzy BU a Core, już mam jakieś crashe. Mam nadzieję że któreś z nich będę exploitowalne. Nazbieram tak wiele zero-dayów [ile się da] aby odpalić je w najlepszym możliwym czasie".
Odpowiadał na komentarz innego użytkownika, który oznajmił "Osobiście wykorzystam jakikolwiek błąd w [Bitcoin Unlimited] i nie ujawnię go".