Sprzedam AVALON 83GH/s - AUKCJA

Dyskutant
Reputacja: 203
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Sprzedam AVALON 83GH/s - AUKCJA

Postautor: jjodwald » sobota, 10 sierpnia 2013, 14:59

Mam do sprzedania ASICA firmy AVALON z BATCH 2. Urządzenie jest w pełni zaktualizowane. Pracuje stabilnie od 10.07 z prędkością 83GH/s.
Cena wywoławcza to 100 BTC. Cena minimalna to 135 BTC. Jeżeli cena minimalna nie zostanie osiągnięta zastrzegam sobie prawo do wycofania przedmiotu z aukcji. Jeżeli pojawi się oferta na pw z satysfakcjonującą mnie ceną powyżej ceny minimalnej, również zastrzegam sobie prawo do natychmiastowego wycofania aukcji. Avalon jest do odebrania od ręki w Lublinie lub może zostać wysłany kurierem 12.08 z samego rana. Płatność w BTC lub gotówką (BTC w przeliczeniu na złotówki po aktualnym kursie MTGOX). Aukcja kończy się jutro (11.08) o 14:30. Proszę o umieszczanie postów tylko i wyłącznie z ofertami. Osoby niezainteresowane udziałem w aukcji oraz nie zgadzające się na moje warunki proszę o nie zaśmiecanie tematu.

Cena wywoławcza 100 BTC

svd
Orator
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Re: Sprzedam AVALON 83GH/s - AUKCJA

Postautor: svd » sobota, 10 sierpnia 2013, 15:08

Kompletnie bez sensu :)

Jak juz podajesz cene minimalna to powinna byc ona wywolawcza.

Przy okazji dodam ze mozna zamawiac juz nowe nieuzywane blady 13GH po 12 BTC :)

Dyskutant
Reputacja postu: 
0

Postautor: jjodwald » sobota, 10 sierpnia 2013, 15:24

Widzisz, właśnie dlatego prosiłem żeby osoby takie jak ty się tutaj nie wypowiadały. Cena minimalna jest ustawiona po to żeby osoba licytująca miała zagwarantowane, że nie wycofam się z aukcji jeżeli cena przekroczy cenę minimalną, ale tak jak napisałem w op mogę się zdecydować na sprzedaż po niższej cenie. Wystarczy czytać ze zrozumieniem... Powodzenia przy zakupie Erupterów...

svd
Orator
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: svd » sobota, 10 sierpnia 2013, 15:33

jjodwald pisze:Widzisz, właśnie dlatego prosiłem żeby osoby takie jak ty się tutaj nie wypowiadały. Cena minimalna jest ustawiona po to żeby osoba licytująca miała zagwarantowane, że nie wycofam się z aukcji jeżeli cena przekroczy cenę minimalną, ale tak jak napisałem w op mogę się zdecydować na sprzedaż po niższej cenie. Wystarczy czytać ze zrozumieniem... Powodzenia przy zakupie Erupterów...
czy ty rozumiesz to co napisales tutaj i w pierwszym watku ?

wczesniej napisales ze mozesz sie wycofac z aukcji jak cena nie osiagnie minimalnej i jak osiagnie,
teraz gwarantujesz ze nie wycofasz sie jak przekroczy :)

moim zdaniem lepiej miec 6 bladow niz avalona
avalony sa glosne i awaryjne, blady sa bezglosne i jak jeden padnie to 1/6 mocy w plecy i wystarczy wymienic modul.
no ale dzieki za powodzenia :)

Dyskutant
Reputacja postu: 
0

Postautor: jjodwald » sobota, 10 sierpnia 2013, 16:03

Wiem doskonale co napisałem i dalej nie rozumiesz sedna. Moja aukcja, moje zasady. Ale dziękuję za bezcenne uwagi. Dalsza dyskusja jest bezcelowa.

Zamykam temat aukcji. Dostałem właśnie konkretną ofertę gdzie indziej. Jeśli transakcja nie dojdzie do skutku to sprzęt będzie dalej dostępny. Zapytania proszę kierować na pw.

Wróć do „Tablica ogłoszeń”