Niezalogowani powinni widzieć obrazki-załączniki

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 3547
Reputacja postu: 
1
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: fusywszklanejkuli » czwartek, 26 września 2024, 10:37

Obrazki dodawane do postów jako załączniki, na przykład poniższe logo BTC

btc.png

i logo ETH

eth.png

powinny być widoczne dla niezalogowanych, zamiast Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moją tezą inwestycyjną jest niechybny pivot skompromitowanej kontrariańskiej narracji o paradygmacie, a by zminimalizować ryzyko drawdownu, prowadzę pozycje dynamicznie hedgując putami in-the-money thetę ekspozycji na optymalnym interwale, jak Leevermore.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 3682
Reputacja postu: 
0

Postautor: akos » czwartek, 26 września 2024, 13:42

Z załącznikami obrazkowymi jest jeszcze jeden problem, nie da się ich zacytować, np. taki post po zacytowaniu daje nazwę pliku .jpg:
ekonokomik pisze: piątek, 20 września 2024, 11:47
O takiej? :roll:

nasdaq.jpg
Nie da się też podmienić w cytacie tej nazwy na url do pliku o tej nazwie i ująć w tag img ponieważ link prowadzi do skryptu php: download/file.php?id=6591

Żeby zacytować post z załącznikiem obrazkowym, tak jak zrobiłem to tu, musiałem przenieść obrazek na zewnętrzny hosting...

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 3547
Reputacja postu: 
1

Postautor: fusywszklanejkuli » czwartek, 26 września 2024, 14:00

akos pisze: czwartek, 26 września 2024, 13:42 Nie da się też podmienić w cytacie tej nazwy na url do pliku o tej nazwie i ująć w tag img ponieważ link prowadzi do skryptu php: download/file.php?id=6591

SVG Image

Jak nie działa, choć powinien, img,
wtedy użyj, bez wahania, svg!
Moją tezą inwestycyjną jest niechybny pivot skompromitowanej kontrariańskiej narracji o paradygmacie, a by zminimalizować ryzyko drawdownu, prowadzę pozycje dynamicznie hedgując putami in-the-money thetę ekspozycji na optymalnym interwale, jak Leevermore.

Wróć do „Opinie, propozycje, uwagi”