Problem bnb i Dohrnii

Regulamin forum
Pseudo waluty udające kryptowaluty lub z zamkniętym kodem źródłowym oraz inne uznane za SCAM
Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Problem bnb i Dohrnii

Postautor: Wojtek90 » środa, 11 czerwca 2025, 09:56

Witam mam pytanie ostatnio zostałem oszukany na platformie bukmacherskiej ... Znalazłem na telegramie firmę Ace Detectors która niby zajmuje się takimi oszustwami, poprosili mnie o potwierdzenie płatności które robiłem na buka , po 3 dniach powi dzieli se namierzyli pieniądze i są użyte do kopania , kazali mi założyć zaufany wallet w i powiedzieli że jak pieniądze przestaną być kopane to odrazu przekierują je na moje konto więc zalozylem coinbase wallet , zwrócili mi pieniądze na coinbase w krptowalucie Dohrnii około 40tys zł tylko że przy wypłacie pieniędzy wyskakuje komunikat że potrzebuje bnb to tej transakcji , firma która się tym zajmuje twierdzi że muszę zakupić 2 bnb o wartoscie 1320 $ około , jak chce kupić bnb na coinbase to nie ma takie możliwości , czy jest próbują mnie również oszukać ? Przepraszam jeśli coś źle określiłem ale nie miałem wcześniej styczności z kryptowalutami ;(

Moderator
Awatar użytkownika
Reputacja: 1737
Reputacja postu: 
0

Problem bnb i Dohrnii

Postautor: maxi82 » środa, 11 czerwca 2025, 10:05

Wojtek90 pisze: środa, 11 czerwca 2025, 09:56czy jest próbują mnie również oszukać ?

TAK

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Problem bnb i Dohrnii

Postautor: Wojtek90 » środa, 11 czerwca 2025, 10:07

Czyli pieniądze które mam na coinbase wallet to daje ? Nie da się tego ruszyć ?

Wróć do „SCAMY”