DeFi wallet crypto.com

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

DeFi wallet crypto.com

Postautor: ReYuOfficial » niedziela, 15 września 2024, 17:34

Witam, moja sytuacja wygląda następująco. Jakiś czas temu wpłaciłem na DeFi wallet od crypto.com trochę pieniędzy. Od znajomej dostałem adres ah.okxeth.vip i okxweb01.com. Te adresy są połączone bo sprowadzają się do tego samego. Tam moje pieniądze rosły o jakiś procent każdego dnia. Pewnego dnia dostałem powiadomienie, że mogę dostać nagrodę 6ETH jeśli spełnię pewne warunki, a mianowicie dobić do 5000USDT. Warunków nie spełniłem więc środki zostały zablokowane i w celu odblokowania miałem wpłacić dokładną kwotę, którą mam w depozycie. Wpłaciłem trochę więcej, ponieważ myślałem, że to w niczym nie przeszkodzi. System pobrał moje środki i niestety tamte środki nie zostały odblokowane ponieważ nie wpłaciłem dokładnej kwoty, o której pisał mi konsultant z obsługi klienta. Chcę jeszcze raz spróbować o wpłacić dokładną kwotę o której pisał mi konsultant. Czy ktoś miał podobną sytuację bądź miał styczność z tymi adresami URL?

Moderator
Awatar użytkownika
Reputacja: 1737
Reputacja postu: 
0

DeFi wallet crypto.com

Postautor: maxi82 » niedziela, 15 września 2024, 22:10

Tam moje pieniądze rosły o jakiś procent każdego dnia.
- Nie!!!, tam twoje pieniądze bezpowrotnie zniknęły, zmieniając się w nic nieznaczące cyferki..
ReYuOfficial pisze: niedziela, 15 września 2024, 17:34 Czy ktoś miał podobną sytuację

Owszem - viewtopic.php?f=128&t=36969

Niczego już nie wpłacaj to od samego początku jest SCAM

Początkujący
Reputacja postu: 
0

DeFi wallet crypto.com

Postautor: ReYuOfficial » czwartek, 3 października 2024, 17:25

Tylko, że przez jakiś czas mogłem stamtąd wypłacać pieniądze i to mnie trochę zastanawia.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

DeFi wallet crypto.com

Postautor: Kerk » piątek, 14 marca 2025, 20:09

Witam, i jak sytuacja? Ja mam podobna sytuację tylko ze nie wlacilem kwoty potrzebnej do odzyskania nagrody i sam się zastanawiam, nie bardzo im ufam poprostu, oszczędzałem tam ponad pół roku I nie było problemu

Początkujący
Reputacja postu: 
0

DeFi wallet crypto.com

Postautor: vanitygen » sobota, 15 marca 2025, 10:27

ReYuOfficial pisze: niedziela, 15 września 2024, 17:34 Od znajomej dostałem adres
"znajomej" azjatki z whatsappa/twittera/telegrama/whatever

Wróć do „Piramidy i scamy”