Szanowny albatrosie98, jesteś pierwszym znanym mi przypadkiem zadowolonego z areny klienta, który tylko po to, żeby wyrazić swoją opinię specjalnie zarejestrował tutaj konto. Wiemy jak to jest - jeden niezadowolony klient opowie o firmie 10-ciu osobom, a 9-ciu zadowolonych nie powie o tym nikomu. Tak to działa.
Ciekawe jest też to, że kilka minut po tym poście w innych miejscach również zamieściłeś podobne wpisy, również powołując się na kumpla, który podesłał ci ten wątek. Szczerze to nie wierzę, że jesteś klientem, a biorąc pod uwagę dzień i godzinę myślę, że jesteś mareczkiem albo łukaszkiem lub jednym z naganiaczy subkiem, biniem, polskim_degenem lub julkiem. Możliwe też, że kimś z adminki areny, ale wiadomo ile wam płacą, więc nie podejrzewam. Podejrzewam za to, że w związku z naborem jesiennym, który kiepsko idzie, łazicie po necie i wypisujecie takie idiotyzmy.
Jeśli jednak jakimś cudem jesteś klientem

, to nie spotkałem w życiu większego wyznawcy marki, który by podjął aż taki wysiłek w obronie produktu o tak zszarpanej opinii. Poruszyłeś za to kilka ciekawych wątków, do których chętnie się zaraz odniosę.
Dodano po 10 minutach 19 sekundach:
Albatros98 pisze: ↑ niedziela, 22 września 2024, 22:03W przeciwieństwie do wielu jakieś doświadczenie z crypto i generalnie inwestowaniem mam. Od początku 2021 roku full time w crypto, wcześniej rynek tradycyjny.
Nie rozumiem zatem co robisz na arenie. Przecież marketing grupy do dzisiaj jest bardzo czytelny - grupa dla początkujących, którzy nie mają czasu na naukę, a chcą zarabiać na krypto. Ja też chciałbym wiedzieć wchodząc na arenę jak robić handel, kiedy kupować i sprzedawać albo jak rozgrywać na dźwigni. Niestety nie wiedziałem tego i ślepo uwierzyłem temu co mówił stelaer i popłynąłem. Teraz już wiem co zrobiłem źle, czego nie powinienem robić oraz że ważniejsze od samego sygnału są zarządzanie kapitałem i prowadzenie pozycji. Niestety nie dowiedziałem się tego ani od marsha, ani od piotrka, ani od kubalka czy innych traderów areny. Nie powiedzieli mi o tym również zalożyciele tego scamu.
Dodano po 7 minutach 38 sekundach:
Albatros98 pisze: ↑ niedziela, 22 września 2024, 22:03Od początku jeśli chodzi o sygnały przodował Mike, tam pierwsze kilka miesięcy to była jakaś kosmiczna skuteczność, praktycznie każdy trejd wchodził i dawał lekko kilkadziesiąt procent zarobić.
NO właśnie na to nabrał mnie Lucas Kudłaty TaDruga M. Mówił "zobacz jakie obroty robi nasz mike, tu kupił, tu sprzedał i mamy 2x, a tu 8x itd." Do dzisiaj takie gówna można znaleźć w tym jego ścieku na YT. Niestety jak dołączyłem na arenę mike nadal dawał sygnały, ale zapomniał powiedzieć, że właśnie jesteśmy na górkach.
I się szambo rozlało. Jak mi zaczęło lecieć w dół i napisałem na czacie co jest grane, inni też napisali, to stealer nas zjebał, że taki jest rynek i czego my się spodziewaliśmy i nie ryczeć. Ja dołączyłem w kwietniu, boski mike w maju chyba zawinął się na kilka tygodni pod palmy, a ja i setki innych świeżaków zostaliśmy z rozkminką sami. Szkoda, że wtedy nie byłeś taki mądry i się nie odezwałeś, żeby jakoś świeżaków poratować...
Dodano po 9 minutach 55 sekundach:
Albatros98 pisze: ↑ niedziela, 22 września 2024, 22:03potem z Sube kupowałem też spoty i na jego sygnały o możliwych spadkach
W tym momencie, czytając twój wpis, miałem 100% pewności, że jesteś podstawiony. Sube to miły chłopak, niestety z adhd ogromną wrażliwością, którego dotyka każda niezbyt przychylna opinia. Ogólnie lubię gościa za jego kreatywne podejście, studiowanie i poszukiwanie rozwiązań. Mam do niego kilka zastrzeżeń, z czego najpoważniejsze o naganianie świeżaków na arenę bez jakiegokolwiek wyjaśnienia na czym polega handel.
No to jeśli kupowałeś z nim spoty to wiesz, że sube RAZ dał listę coinów, którą z zyskami sprzedaliśmy w marcu 2024. Kolejną listę spot'ów sube sprzedaliśmy na minusie. Potem zaczął dawać sygnały na dźwigni, ale ludzie za dużo tracili więc ich zjebał, że są durni i nie powinni być na arenie. Obraził się i zaczął pisać analizy, z których wynika, że jest byczy, ale nie czas kupować itp.
Ściema ten twój wpis...
Dodano po 7 minutach 35 sekundach:
Albatros98 pisze: ↑ niedziela, 22 września 2024, 22:03Dla mnie nie jest to być albo nie być, moje bycia i zarabiania na rynku nie wiąże tylko z nimi, nie polegam tylko i wyłącznie na ich sygnałach bo one są dla mnie dodatkiem, rozszerzeniem mojej perspektywy i informacji na podstawie, których podejmuje decyzje.
Ponownie uważam, że grupa nie jest dla ciebie. Zacytuję ci tutaj mojego ulubionego arenowego pacana michaszka z 21.09.2024, kanał Ogólny na telegramie:
„Chciałbym też odnieść się do niektórych komentarzy mówiących, ‘że po co mi Arena skoro niektórzy trejderzy mają również swoje grupki.’
Arena od początku miała być miejscem w którym mamy trederów w jednym miejscu, w miejscu gdzie mogą oni wrzucać swoje najskuteczniejsze zagrania i w miejscu do którego mamy dostęp w formie jednego abonamentu bez potrzeby płacenia za wiele z nich.”
Jeśli rozumiesz słowo pisane twój obleśny pracodawca właśnie namawia nas do tego, żebyśmy byli tylko na arenie, bo tam mamy wszystko i z nią zarobimy. Ty jako ekspert wiesz, że nie można być tylko na arenie bo to gówno, ale ja jako początkujący nie wiedziałem takich rzeczy.
I tak na koniec się zastanawiam po co ci te wszystkie polskie grupki skoro arena jest taka dająca radę?
Dodano po 3 minutach 4 sekundach:
Albatros98 pisze: ↑ niedziela, 22 września 2024, 22:03Fakt - Mike jest ostatnio mniej aktywny, w okresie wakacyjnym nie było w ogóle sygnałów ale specjalnie mnie to nie boli bo wole ich brak niż na siłę rozgrywanie rynku.
I o to też oszukanym cały czas chodzi - mieliśmy obietnicę stałego wsparcia, indywidualnego opiekuna, handlowania rynku w obu kierunkach itd. Tymczasem główny trader areny znika na 3 miechy, a świeżaki siedzą i patrzą jak im portfel topnieje.
Dodano po 10 minutach 40 sekundach:
Albatros98 pisze: ↑ niedziela, 22 września 2024, 22:03Ale oprócz niego i Sube jest też chociażby Raizel, którego aktywność jest conajmniej zadowalająca, o skuteczności nie wspomnę bo obiektywnie jest wysoka.
haha, chłopie, piszesz o raizela skuteczności pewnie na podstawie jego plakietek, które wstawia na X albo na swój kanał
A czy zauważyłeś kiedykolwiek lub czy ktokolwiek z was chociaż raz przeczytał nasze żale, że raizela to sie nie da handlować? Na przykład raizel daje sygnał na long z poziomu 59000 z SL na 56000, cena tam nie dochodzi, a pacjent za kilka godzin wrzuca plakietkę, że jest w longu od 59500 i pokazuje obrazek z tradingview, że jego SL jest na 58500. Ceny podałem dla przykładu.
Przecież ludzie pisali o tym na czacie, że nie informuje na czas o zmianach

oczywiście nie zawsze tak było, ale ten dzieciak z tym mi się kojarzy
Próbowałem handlować z raizelem w czasie urlopu i w czasie gdy on zrobił +30% depo ja miałem -18%. Nawet sobie nie wyobrażasz ile czasu myślałem, że mam z deklem, bo nie potrafię prostych liczb przepisać, ale potem się okazało, że takich debili jak ja jest na arenie dużo więcej.
Dodano po 15 minutach 7 sekundach:
Albatros98 pisze: ↑ niedziela, 22 września 2024, 22:03A zarzuty, że pisze niezrozumiałym slangiem po angielsku?

Sorry ale jeśli ktoś nie jest w stanie zrozumieć takich komunikatów to współczuje i to świadczy tylko o jego ograniczeniu i braku zaangażowania.
Po pierwsze to nikt mi nie powiedział, że będę musiał mówić po angielsku. Na szczęście mówię, ale nie znam slangu. Uwierz mi cwaniaczku, bardzo się dzięki raizelowi i temu drugiemu podciągnąłem z grypsery, ale to mnie przerosło.
Sam miłościwie nam panujący "rudy lis stealer" napisał w połowie maja "my też go słabo rozumiemy, ale zdecydujemy w ankiecie czy zostanie z nami na dłużej"
Jeśli jednak jest to takie proste to dlaczego na liczne prośby wieeeelu z nas nie mogliście tego przetłumaczyć na polski? Ponownie żałuję, że wtedy nie byłeś taki mądry, pomocny i pouczający...
Dodano po 5 minutach 12 sekundach:
Albatros98 pisze: ↑ niedziela, 22 września 2024, 22:03Ostatnie 6 miesięcy + na rynku to po prostu jest porażka, zarabiają nie liczni, no może twórcy memów i turbo degeni
A mieliście nam mówić jak handlować spadki

i co? I skąd takie imponujące wyniki raizela, o których piszesz wyżej, jeśli on jest na arenie od maja? Poza tym jeśli na rynku przez ostatnie 6 m-cy nic się nie dzieje to dlaczego michałek i stealer na YT mówią, że na arenie cały czas pięknie zarabiamy?
Coś kręcisz miszczu i dobrze wiemy co!
Dodano po 2 minutach 27 sekundach:
Albatros98 pisze: ↑ niedziela, 22 września 2024, 22:03wszyscy trejderzy rozgrywają rynek tak samo i czy spadki czy wzrosty wszyscy zarabiamy
No i to samo obiecujecie nam od początku, tylko jakoś nie potraficie tego dowieźć

A może mój ty ekspercie zarabiasz w obie strony, tylko grupy ci się pomyliły, bo na zbyt wielu jesteś? Bo na arenie to raczej tego nie było
Dodano po 4 minutach 1 sekundzie:
Albatros98 pisze: ↑ niedziela, 22 września 2024, 22:03A jak czytałem, że ktoś potracił majątek wchodząc w sygnały to załamuje ręce, zastanawiam się jak to zrobił, jak zarządzał kapitałem i sugeruje, żeby od rynku trzymał się z daleka.
Świetna rada! Wróć z nią zatem do bandy naganiaczy na arenę i przekaż im co mają mówić świeżakom! I wszystko będzie super i będziemy żyć długo i bogato.
Dla ciebie albatrosie też mam sugestię trzymania dystansu, ale od tego wątku. Bo kłamać to trzeba umieć, tymczasem ty robisz to tak nieudolnie, że ośmieszasz siebie i swoich mocodawców.