Ja zwiększam ilość monet wraz ze wzrostem ich wartości, bo traduje, i narazie robię to szybciej niż planuję, prawdopodobnie między 15-20usd przekroczę 1 mln złotych.
Postautor: Kryptoislife_ » niedziela, 3 grudnia 2017, 16:36
Kryptoislife_
Esdermo
Postautor: Aeon » niedziela, 3 grudnia 2017, 16:38
Aeon
Lagoon
Niven
Aeon
Postautor: Kryptoislife_ » niedziela, 3 grudnia 2017, 16:42
Nie rozumiem, dokłądnie co masz na myśli, npiszę tylko że musicie wiedzieć że iota i Miota to nie to samo i btc i satosh też, i ostatnia bardzo ważna rzecz, mianowicie zapominacie o tym że wszystkie btc nie są jeszcze wykopane a koledzy powyżej liczą tak jakby wszystkie btc były już wykopane.
Kryptoislife_
Postautor: Aeon » niedziela, 3 grudnia 2017, 16:46
Aeon
Postautor: ajatoluk » niedziela, 3 grudnia 2017, 16:48
Ja właśnie do takich wniosków doszedłem kilka dni temu gdy próbnie wysłałem kilka sztuk z portfela na portfel . Gdy po kilku godzinach nie dotarły sprawdziłem połozenie mojej tranzakcji w tangle i była na samym skraju,tylko z jedną nitka połączenia.Esdermo pisze: Niven tak się zastanawiam dla przykładu, bo wspominałeś, że nie masz problemu z przesyłanie IOTA, może po prostu z racji tego, że przesyłałeś IOTA już dużo wcześniej to jesteś w idealnym miejscu w plątaninie? jak zaznaczyłem na zdjęciu? A inni którzy dochodzą są po prostu póki co na jej brzegu? Obrazek
ajatoluk
Postautor: mecenas » niedziela, 3 grudnia 2017, 16:49
Możesz podlinkować gdzie i jak to się sprawdza?
mecenas
Aeon
Postautor: OlafCrypto » niedziela, 3 grudnia 2017, 16:54
OlafCrypto
Postautor: ajatoluk » niedziela, 3 grudnia 2017, 16:55
ajatoluk
Postautor: Kryptoislife_ » niedziela, 3 grudnia 2017, 16:57
Kryptoislife_
Niven
sylwann
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.