Pamietasz jak iota byla po 0.5$ i napisałem ze widze 5$ w grudniu?
Napisales niech strace i tak niech bedzie.

To teraz tak powazniej widze 135$ w grudniu tego roku

Postautor: Lagoon » niedziela, 7 stycznia 2018, 01:11
Lagoon
Postautor: Proctosone208 » niedziela, 7 stycznia 2018, 01:27
Proctosone208
Postautor: sensitize » niedziela, 7 stycznia 2018, 02:13
sensitize
Postautor: Proctosone208 » niedziela, 7 stycznia 2018, 02:23
Proctosone208
Postautor: ajatoluk » niedziela, 7 stycznia 2018, 02:47
Kluczem jest sprzętowy procesor JINN bez którego iota nie osiągnie spodziewanego sukcesu(chodzi o czas operacji którą taki procesor skraca niesamowicie do poziomu dziesiętnych częsci sekundy). Gdy będzie dostępny 100$+ jest dla mnie pewne. Pytanie kiedy będzie on zaimplementowany, ale mało prawdopodobne że w 2018. Ja stawiam na 20-40$ ale najpierw musi przejśc solidne tornado przez kryptowaluty bo to co sie dzieje to nazwałbym obłąkaniem.sensitize pisze: Trochę realizmu panowie$135 oznaczałoby marketcap na poziomie 370 mld dolarów co oznacza więcej o 30% niż ma dzisiaj bitcoin, także taka cena jest mało prawdopodobna. Myślę że $20-$30 jest bardziej realne w tym roku i dużo będzie zależało jak szybko dojdą nowe giełdy i jakie newsy iota ogłosi.
ajatoluk
Postautor: buddookan » niedziela, 7 stycznia 2018, 02:49
Nie trudno być spokojnym jak sie kupowało w tej cenie. Śmiesznie to nawet brzmi że czekasz cierpliwie jak już masz wzrost x8.malycom pisze: No normalnie spadłem z krzesła jak napisałeś o rekrutacji jehowychSerio to Iota jest dla cierpliwych, ostatnie wzrosty nie zadowalają wszystkich "inwestorów" bardziej niecierpliwym polecam niech przerzucą swoje aktywa na inne coiny. Ja kupiłem Iote za uśredniając 0,55$ wiec czekam cierpliwie.
buddookan
ajatoluk
Postautor: buddookan » niedziela, 7 stycznia 2018, 03:27
Szczerze gratuluje. Zarobiłeś w dwa miesiące x13 w najlepszej konfiguracji. Czyli tyle co spora część coinów w tym miesiącu. W przypadku Trone można było optymalnie zarobić nawet 130x w tym samym czasie.
buddookan
Postautor: kAArter » niedziela, 7 stycznia 2018, 04:11
Bosch i news z japonią zbiegały się z korektą całego rynku to tez trzeba mieć na uwadzebuddookan pisze:Szczerze gratuluje. Zarobiłeś w dwa miesiące x13 w najlepszej konfiguracji. Czyli tyle co spora część coinów w tym miesiącu. W przypadku Trone można było optymalnie zarobić nawet 130x w tym samym czasie.
Oczywiście to takie luźne porównanie. Ja nie mam pretensji że IOTA nie rośnie. Można mieć tylko zarzut, że twórcy prowadzą spekulacyjną politykę i niedomówienia. Zabawa w zgadywankę "Q", obietnice "wielkich" newsów, nie dementowanie tych fałszywych na czas, przesuwanie terminu nowego portfela i tajemnicze tweety. Nie wiem po co to.
W rezultacie bomba jaką była współpraca Bosch prawie nie zrobiła na ludziach wrażenia.
kAArter
Postautor: ajatoluk » niedziela, 7 stycznia 2018, 04:55
ajatoluk
Postautor: buddookan » niedziela, 7 stycznia 2018, 11:14
Też myślę że 30$ jest możliwe jeśli:
buddookan
Postautor: Niven » niedziela, 7 stycznia 2018, 11:41
jesli te słowa mają taką moc to @Lagoon, mówisz i masz niech stracę 135$ w grudniu 25 2018
Niven
Postautor: blue_meth » niedziela, 7 stycznia 2018, 12:01
blue_meth
Postautor: Niven » niedziela, 7 stycznia 2018, 12:07
to jest link do ankiety głosujcieblue_meth pisze: Panie i Panowie IOTA nas potrzebujeOddajcie proszę swój głos, a niebawem zaprezentuje się w pełnej okazałości i będzie rozkwitać niczym kwiat wiśni na tej japońskiej giełdzie
![]()
https://i.redd.it/px8zxltrgl801.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Niven
Postautor: Marthu1990 » niedziela, 7 stycznia 2018, 12:26
Marthu1990
Postautor: Lagoon » niedziela, 7 stycznia 2018, 14:02
Lagoon
Postautor: mecenas » niedziela, 7 stycznia 2018, 14:21
A ja się zastanawiam czym to niby te 50 miliardów maszyn ma obracać, skoro wszystko leży na zimnych walletach? Coś się tu bilans nie zapina.
mecenas
Postautor: gunbus » niedziela, 7 stycznia 2018, 14:27
gunbus
Postautor: mecenas » niedziela, 7 stycznia 2018, 14:29
A może nabywca sprzętu będzie musiał sobie IOTy "doładować" np. prepaid? Kto wie co zrobi holder?
mecenas
Postautor: gunbus » niedziela, 7 stycznia 2018, 14:36
gunbus
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).