- naganiać na spadki
- grubas zrobi stoplossa

igrek
Postautor: novymivo » czwartek, 14 grudnia 2017, 10:10
novymivo
Postautor: garmont » czwartek, 14 grudnia 2017, 10:24
Warto dodać że może on sprzedawać sam sobie, do niżej postawionej pozycji zakupu, a następnie odkupić taniej, gdy nad tą pozycją zbierze się dostateczna ilość pozycji sprzedaży.novymivo pisze:.. sprzedajac duza ilosc monet/ lub kupujac duza ilosc monet na raz by wywolac u innych automatyczne zamkniecie pozycji na stracie wywolujac stoploss-a...
garmont
kojnex
Postautor: gunbus » czwartek, 14 grudnia 2017, 13:04
W sensie o jaki pytasz, tak. Mając private key masz dostęp do tokenów wszędzie (ale w przypadkach wyjątkowych/znalezieniu dziur w systemie, fundacja iota, może zabezpieczyć tokeny na swoim koncie, do czasu, ąż udowodnisz, że jesteś ich właścicielem, więc trzeba być na bieżąco z wydarzeniami).kojnex pisze:Czy portfel ioty jest taki sam jak bitoina? Czyli para private/public? I wystarczy że mam private key i nawet jak mi się spali komputer z walletem sprzętowym to odzyskam co moje? Nie wgłębiałem się ale co to jest seed
No to pora się wgłębić, ale nie wgłębiając się, seed = private key.kojnex pisze:Nie wgłębiałem się ale co to jest seed
gunbus
mateuszx
Postautor: Kryptoislife_ » czwartek, 14 grudnia 2017, 14:15
Pytasz na złym tagu.mateuszx pisze: hej
chciałbym się doradzić, jeśli kupie na giełdzie bitcoina przez kartę płatnicza MasterCard oraz przeleje go na kolejna giełde (1500$) to za fee zapłace 100$ za dużo czy standard?
ogólnie to mam mały problem, bo np. coinbase nie realizuje mi płatności kartą skrill.com, dzwoniłem na infolinie skrill.com i powiedzieli, że nie mogę kupić bezpośrednio bitcoina, czy jest jakaś giełda która realizuje płatność przez skrilla?
pzdr
Kryptoislife_
Postautor: FuraTeściowej » czwartek, 14 grudnia 2017, 14:25
FuraTeściowej
Niven
Postautor: RuckenFetard » czwartek, 14 grudnia 2017, 14:43
Zadając takie pytanie w taki sposób uzyskasz podobną odpowiedź jaką uzyskałbyś od twojej teściowejFuraTeściowej pisze:Będzie jeszcze wystrzał w granice 5 $ ?![]()
bo ten kurs się tak buja przy tych 4 $ a dziś jest idealna okazja dla grubasków by puścić kurs to the moon. Jak sądzicie ?
RuckenFetard
buddookan
Niven
Postautor: Niven » czwartek, 14 grudnia 2017, 15:32
Jedna mała uwaga żadna z tych transakcji nie jest confirmed wszystkie są pending więc może ktoś coś próbował ale mu nie wyszłotemarco pisze: Nie wiem czy to nie jest jakiś fake, ale jeśli to prawda to kurs szybko zleci na dół.
https://thetangle.org/tag/9999STOLEN9IOTAS999FUCK9YOU
dużo GIOTA, skradzione?
Niven
Postautor: ajatoluk » czwartek, 14 grudnia 2017, 15:52
Skąd masz tego linka ?. Żródło proszę.Niven pisze: temarco pisze:
Przejdź do cytowanego posta Nie wiem czy to nie jest jakiś fake, ale jeśli to prawda to kurs szybko zleci na dół.
https://thetangle.org/tag/9999STOLEN9IOTAS999FUCK9YOU
dużo GIOTA, skradzione?
ajatoluk
Postautor: paprykarz18 » czwartek, 14 grudnia 2017, 15:55
Kurs już spada.ajatoluk pisze: dużo GIOTA, skradzione?
paprykarz18
mateuszx
Postautor: Marthu1990 » czwartek, 14 grudnia 2017, 16:00
Marthu1990
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).