agieh pisze: Witam, bardzo proszę o informację jak Ci przejdzie ten przelew. Sam się zastanawiam czy w ogóle na razie wypłacać na portfel bo też jest z nim problem a w 1 kwartale ma wejść poprawiona wersja czy zostawić na Bitfinexie
Nie sądzę żeby problem był z portfelem, jaki jest to jest ale raczej robi co potrzeba. Problem jest z siecią. Jeszcze w pierwszych dniach grudnia nie miałem żadnych problemów z przelewaniem, pojawiło się większe zainteresowanie, pojawiły się wzrosty i problemy z transferami.
Gdzieś w wątku można znaleźć adres serwera do spamowania IOTY gdyż wg. twórców zbyt mała ilość transferów jest przyczyną opóźnień, po czym serwer do generowania sztucznych transakcji zawiesił działalność bo sprawy zamiast się polepszyć, wyraźnie się pogorszyły, a o ile pamiętam było nawet coś mówione o płaceniu za stawianie własnych spam serwerów (ale może coś źle pamiętam).
Jeśli chodzi o transfery z giełdy ludzie czekają na wypłaty z Bitfinexa, Binance już chyba z tydzień ma wypłaty zawieszone. Ja IOTĘ chcę wpłacić na binance, transfer idzie ponad 5 dni - wcześniej na Binance wpłacałem i wypłacałem bez problemów w kilka minut.
wojt5 pisze: To gdzie poza finexem kupić żeby nie tyle nie szło? Czy to wina ioty i wszedzie tak jest.
Kupić można na Binance, ale jak wyżej wypłacić nie.