Bitmain wypuscil Antminer Z9 mini 10ksol/s - 300W

Początkujący
Awatar użytkownika
Posty: 104
Rejestracja: 4 sierpnia 2018
Reputacja: -42
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC
Lokalizacja: Warszawa

Bitmain wypuscil Antminer Z9 mini 10ksol/s - 300W

Postautor: OnlyBestMiners » środa, 3 października 2018, 22:41

Dobry pool.
Patrz na panel urządzenia nie na poola, tam opóźnienia i niedokładnie.

OnlyBestMiners:
http://fb.com/onlybestminers/

Początkujący
Posty: 32
Rejestracja: 10 maja 2018
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Bitmain wypuscil Antminer Z9 mini 10ksol/s - 300W

Postautor: siaragt » czwartek, 4 października 2018, 12:52

"Patrz na panel urządzenia nie na poola, tam opóźnienia i niedokładnie." nie kumam?

Początkujący
Awatar użytkownika
Posty: 31
Rejestracja: 26 września 2018
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Bitmain wypuscil Antminer Z9 mini 10ksol/s - 300W

Postautor: threesolarian » poniedziałek, 15 października 2018, 21:49

Antminer Z9 mini 10ksol/s - 300W - czy da się go zamknąć w jakiejś obudowie wyciszającej, macie jakieś doświadczenia z tym, możecie coś polecić ?

Początkujący
Awatar użytkownika
Posty: 104
Rejestracja: 4 sierpnia 2018
Reputacja: -42
Reputacja postu: 
1
Napiwki za post: 0 BTC
Lokalizacja: Warszawa

Bitmain wypuscil Antminer Z9 mini 10ksol/s - 300W

Postautor: OnlyBestMiners » poniedziałek, 15 października 2018, 23:29

Dobry wieczór,
Nawiązaliśmy współpracę z prsucentem takiego cuda.
Niebawem, tydzień, max dwa w PL ;)
Obserwujcie nasz Facebook, będziemy informować :) ObrazekObrazek

OnlyBestMiners:
http://fb.com/onlybestminers/

Początkujący
Awatar użytkownika
Posty: 31
Rejestracja: 26 września 2018
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Bitmain wypuscil Antminer Z9 mini 10ksol/s - 300W

Postautor: threesolarian » wtorek, 16 października 2018, 11:57

@OnlyBestMiners - dzięki
ciekawy sprzęt, ciekawe jak będzie się sprawdzał

widzę, że mają też MinerMaster PRO-A immersion cooler (https://minermaster.com/product/minerma ... on-cooler/)- zamoczony w oleju mineralnym, w oleju prawdopodobnie hałas jest najniższy, czy wie ktoś ile dB? czy zasilacz można też włożyć do oleju?

Początkujący
Posty: 32
Rejestracja: 10 maja 2018
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Bitmain wypuscil Antminer Z9 mini 10ksol/s - 300W

Postautor: siaragt » środa, 17 października 2018, 22:45

Ceny?

Początkujący
Awatar użytkownika
Posty: 104
Rejestracja: 4 sierpnia 2018
Reputacja: -42
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC
Lokalizacja: Warszawa

Bitmain wypuscil Antminer Z9 mini 10ksol/s - 300W

Postautor: OnlyBestMiners » środa, 17 października 2018, 22:52

Po niedzieli podpisujemy papiery na oficjalnego dystrybutora na PL :)
Do dwóch tygodni w PL będą oficjalnie dostępne. Może szybciej.
Ceny będą podobne jak na stornie producenta.

OnlyBestMiners:
http://fb.com/onlybestminers/

Początkujący
Posty: 56
Rejestracja: 25 listopada 2017
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Bitmain wypuscil Antminer Z9 mini 10ksol/s - 300W

Postautor: grajek1 » środa, 26 grudnia 2018, 10:54

Jak się ma rynek minerów, wyszło coś lepszego od z9 mini? z9 mini już nieopłacalny? Bo widzę że dziennie zarobi ~1.36$, gdzie 6x rx zarobi ~2.24$.

Początkujący
Posty: 32
Rejestracja: 10 maja 2018
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Bitmain wypuscil Antminer Z9 mini 10ksol/s - 300W

Postautor: siaragt » niedziela, 25 kwietnia 2021, 16:45

Czy ktos wie co moze byc?

Mam 2szt z9 mini obie od dawien dawna kopia na https://zcash.zhash.pro

Od jakiegos miesiaca spadla predkosc wydobycia.

Urobek w miesiacu pokazuje na poziomie 0.12-0.14 zec co ciekawe meisiac temu bylo prawie 2x tyle i co dziwne predkosc workerow pokazuje mi ze jeden chodzi na 10-15ksol a drugi 3-5ksol mimo iz w statusie danego z9 mini jest calkiem co innego.

Kontaktowalem sie z nimi oni nie widza problemu dal im inny adres inny port nic to nie zmienilo... jeszcze dodam ze od kilku dni jak spadla wartosc na gieldzie ZECa to nagle urobek miesieczny wzrosl na poziom 0.16-0.18zec

Stalo sie to wszystko od jednego dnia gdzie byla taka sytuacja ze koparki chodzily a status na poolu byl ze nic nie pracuje. Restarty sprzetu nic nie dawaly na stronei dalej pokazywal zera ale w statusie na sprzecie pokazywal normalnie ze jest polaczony i wydobywa...

Wróć do „Kopanie ASIC/FPGA”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości