Bitmain - zasilacze - problem

Początkujący
Posty: 48
Rejestracja: 17 października 2017
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Bitmain - zasilacze - problem

Postautor: didaho » poniedziałek, 6 listopada 2017, 15:15

Czy ktoś wie co się dzieje z dostawą zasilaczy do Antminerów? Któraś już osoba mi mówi, że antki przyszły bez zasilaczy. Moje D3 są już na odprawie i też bez zasilaczy. Jak to u was wygląda?

Weteran
Posty: 2690
Rejestracja: 3 kwietnia 2014
Reputacja: 146
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Bitmain - zasilacze - problem

Postautor: afrus » poniedziałek, 6 listopada 2017, 18:52

A kupiłeś zasilacze? Bo same antminery są bez, zasilacze trzeba kupić osobno :)
https://www.bitmarket.pl/charity/
http://ethpool.pl
http://etcpool.pl
----------------------------------
Pomogłem?
ETC/ETH: 0xa2eff2cb7cdf1d98b922cffeb35ae88a691da5ef
BTC: 1Hn1wob4uDoFQSiVaUfDZiKkt29xct7YRS

Początkujący
Posty: 48
Rejestracja: 17 października 2017
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Bitmain - zasilacze - problem

Postautor: didaho » poniedziałek, 6 listopada 2017, 18:56

Nie no bez przesady :D Oczywiście, że kupiłem z zasilaczami.

Początkujący
Posty: 48
Rejestracja: 17 października 2017
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Bitmain - zasilacze - problem

Postautor: didaho » wtorek, 7 listopada 2017, 08:23

Dostałem odpowiedź od bitmaina. Chyba sobie wydrukuję oprawię i powieszę przy koparakach :D

Thanks for your consultation!

If you haven't received the PSU, no worries.We have been arranging it for you fast as we can.

And you will get notification with tracking no. once your goods shipped out.

If you still have other questions,please open another ticket.

Początkujący
Posty: 33
Rejestracja: 14 października 2017
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Bitmain - zasilacze - problem

Postautor: XLukaz » środa, 15 listopada 2017, 00:47

Ja******. Dlaczego zawsze jest tak, że jak szukasz opinii przed zakupem to wszystko jest ok a po zakupie wychodzą na wierzch problemy.

Wróć do „Kopanie ASIC/FPGA”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość