Kopanie Electroneum przez smartfon.

Początkujący
Posty: 4
Rejestracja: 7 maja 2018
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie Electroneum przez smartfon.

Postautor: yamlo » piątek, 11 maja 2018, 13:33

Witajcie!!!

Mam pytania, dotyczące kopania Electroneum na telefonie. Czy ktoś z Was już kopie i może podzielić się doświadczeniami z minningu ETN?

1. Czy jak mam telefon np. taki z allegro: http://allegro.pl/samsung-galaxy-grand- ... 54490.html to wykopię przez 24 godziny 10 etn?

2. Czy jest ważna ilość hashy? Przypuśćmy, że telefon ma 8 hashy to wydobędzie tyle samo ile ten, który ma 40 hashy? Rozmawiałem z pewną osobą, która twierdzi, że nie ma różnicy jakim telefonem kopiemy. Może być nawet słaby telefon i wykopię tyle samo ile ten dobry np. Galaxy S8.

3. Czy mogę zbudować farmę Electroneum, ile telefonów maksymalnie mogę mieć podłączonych, żeby mnie nie zbanowali. Widziałem takie farmy, które mają po 50 telefonów w Internecie. Czy mogę założyć kilkanaście kont na my.electroneum.com ?

4. Ile Wam kopie ETN na dobę, podawajcie swoje wyniki i telefony, które posiadacie.

5. Możecie mi polecić jakieś telefony do 300 zł na allegro, które wykopią mi 10 etn na dobę. Proszę o linki.

Pozdrawiam,

Początkujący
Posty: 1
Rejestracja: 17 maja 2018
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie Electroneum przez smartfon.

Postautor: ESKIMOS82 » czwartek, 17 maja 2018, 13:37

Witaj!

Ja kopię na swoim smartfonie HUAWAY P8 od 3 dni i właśnie wczoraj nastukało mi 12.72 ETN zrobiłam przelew na swój portfel a dziś tj. 17.05 2018r. otrzymałam powiadomienie na telefonie w aplikacji electroneum o zasileniu mojego portfela. Mój hash rate to średnio 30 H/s
Tutaj moje screny z telefonu i portfela:

[img]<a%20href=https://zapodaj.net/9878f7ac0962b.png.h ... _11.png</a>[/img]
[img]<a%20href=https://zapodaj.net/15d94333c6232.png.h ... -19.png</a>[/img]
[img]<a%20href=https://zapodaj.net/d39c9d4f69cff.png.h ... -07.png</a>[/img]

Dodam tylko że moje ściąganie w ciągu np. jednego dnia było z przerwami :!: :!: . Na dobę ściąga u mnie 2-5 ETN w zależności czy się nie rozłączy bo też tak bywa. Trzeba sprawdzać. :shock: :!:

Pozdrawiam

Początkujący
Posty: 49
Rejestracja: 8 lutego 2018
Reputacja: 7
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie Electroneum przez smartfon.

Postautor: kontrol » czwartek, 17 maja 2018, 14:21

Ja na Samsung Galaxy S7 Edge też mam rate ~ 31H/s, więc to nie zależy od telefonu.

1.Czy jest opcja żeby na jedno konto kopać na więcej niż jednym telefonie?
2. Czy aby kopać muszę być non stop zalogowany i aplikacja powinna być włączona choćby w tle?
3. Czy da się ustawić coś takiego żeby przyciskiem wyłączenia wszystkich aplikacji nie wyłączać Electroneum? Tak aby akurat ta aplikacja była zawsze włączona i nie szło jej wyłączyć tak łatwo?
4. Czy jeśli zainstalowałbym aplikację na innych telefonach np na smartfonie mojej mamy czy służbowym, to jest opcja żeby kopało w tle bez możliwości podglądu konta. Nie chciałbym stracić moich środków przez czyjś błąd, a do innych smartfonów ma dostęp więcej osób kompletnie nie znających się na krypto.

Początkujący
Posty: 1
Rejestracja: 1 maja 2018
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie Electroneum przez smartfon.

Postautor: radekozga1991 » piątek, 18 maja 2018, 00:12

Bo to nie my kopiemy na telefonach. Tylko firma ma 2 biliony coinow do rozdania! Pozdro

Dodano po 1 minucie 16 sekundach:
https://steemit.com/cryptocurrencies/@l ... ile-mining

Początkujący
Posty: 49
Rejestracja: 8 lutego 2018
Reputacja: 7
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie Electroneum przez smartfon.

Postautor: kontrol » środa, 23 maja 2018, 12:00

Poważnie nikt nie zna odpowiedzi na te pytania?
Ile kopiecie ETN na dobę? Mi wychodzi około 7 przy ~ 30H/s.

Początkujący
Posty: 150
Rejestracja: 6 sierpnia 2017
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie Electroneum przez smartfon.

Postautor: owen444 » czwartek, 21 czerwca 2018, 21:17

przy sciąganiu cpu mninera win 10 pokazyue ze sa trojany np occamy.C co to za trojan??

Początkujący
Posty: 9
Rejestracja: 26 lutego 2018
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie Electroneum przez smartfon.

Postautor: Wickd0 » niedziela, 24 czerwca 2018, 12:46

Hej mam dwa pytania, proszę o pomoc:
Czy kopanie na Electroneum jest wciąż aktualne?
W jakim stopniu kopanie spowalnia pracę telefonu?

Wróć do „Kopanie CPU”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości