Kopanie electroneum

Początkujący
Posty: 88
Rejestracja: 29 czerwca 2017
Reputacja: -2
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie electroneum

Postautor: redi » poniedziałek, 18 grudnia 2017, 16:07

Czy powie mi ktoś jak sprawdzić ile ma się środków na papierowym portfelu ?Z góry dzięki i pozdrawiam.

Wygadany
Posty: 544
Rejestracja: 16 lipca 2017
Reputacja: 70
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie electroneum

Postautor: marimach77 » poniedziałek, 18 grudnia 2017, 18:17

redi pisze:Czy powie mi ktoś jak sprawdzić ile ma się środków na papierowym portfelu ?Z góry dzięki i pozdrawiam.
Wujek Google

Orator
Posty: 949
Rejestracja: 29 grudnia 2016
Reputacja: 186
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie electroneum

Postautor: krystian » poniedziałek, 18 grudnia 2017, 19:54

redi pisze: Czy powie mi ktoś jak sprawdzić ile ma się środków na papierowym portfelu ?Z góry dzięki i pozdrawiam.
balance

Weteran
Posty: 1775
Rejestracja: 20 maja 2013
Reputacja: 203
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie electroneum

Postautor: topnetdeal » poniedziałek, 18 grudnia 2017, 20:01

krystian pisze:
redi pisze: Czy powie mi ktoś jak sprawdzić ile ma się środków na papierowym portfelu ?Z góry dzięki i pozdrawiam.
balance
Tak, to prawda, ale to komenda dla portfela "Cli" - najpierw należy zaimportować do niego klucze z "papierowego", opis :

REX
Początkujący
Posty: 32
Rejestracja: 27 listopada 2017
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie electroneum

Postautor: REX » poniedziałek, 18 grudnia 2017, 20:29

Dodam jeszcze że w najnowszym xmr-stak mam wzrost wydajności prawie +10% na GPU. Jakiś gościu od nas z Polsk a dokładniej chyba to ze Szczecina (tak sądzę po nicku) dorzucił swoje trzy grosze i poprawili wydajność hehe. Więcej info tutaj:

https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases

Początkujący
Posty: 1
Rejestracja: 27 grudnia 2017
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie electroneum

Postautor: Xist » środa, 27 grudnia 2017, 18:19

Cześć, chciałem kopać EtN na gtx 960 2Gb. Czytałem że można na 2Gb, ale mi ciągle wywala xmra. Ktoś ma jakieś pomysły co pozmieniać?

REX
Początkujący
Posty: 32
Rejestracja: 27 listopada 2017
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie electroneum

Postautor: REX » sobota, 30 grudnia 2017, 12:58

Xist: Zacznij od defaultowej konfiguracji i sprawdź czy Ci cokolwiek kopie. Jest nowy xmr-stak v2.2.0

https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases

W którym momwncie się wywala? Łączy się wogole z polem?

Początkujący
Posty: 3
Rejestracja: 18 grudnia 2017
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie electroneum

Postautor: agmardg » środa, 3 stycznia 2018, 18:23

Zapraszamy do polskiej kopalni etn-pool.pl :)

Początkujący
Posty: 3
Rejestracja: 16 lipca 2018
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie electroneum

Postautor: labi521125 » czwartek, 19 lipca 2018, 18:13

Polecam mój kod do aplikacji electroneum dzięki któremu zwiększycie swoją szybkość wydobycia :D
A69956

Początkujący
Posty: 1
Rejestracja: 24 października 2018
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie electroneum

Postautor: krsone » środa, 24 października 2018, 11:31

w ciągu kilku godzin na Redmi 4x wykopało prawie 1,5 ETN - aktualnie pobieram drivery CUDA i rozpoczynam kopanie na PC :) Telefon jako dodatek do prawdziwej koparki fajny - nie zamula telefonu i wydobywa monety. Możecie przyspieszyć wydobywanie monet na swoim Electroneum Minerze wpisując 73BBBD

Początkujący
Posty: 1
Rejestracja: 20 stycznia 2019
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Kopanie electroneum

Postautor: Maline » niedziela, 20 stycznia 2019, 12:45

Witam kopie mobilnie eth z predkoscia 30h/sjak dokupic predkosc na eletroneum.com by tosmigala jakos konkretnie

Wróć do „Kopanie GPU”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość