fetek pisze: ↑ wtorek, 9 lutego 2021, 16:47nie próbuj się obrażać
Z calym szacunkiem czy sie obraze czy nie lezy w mojej autonomii - primo, a Ty masz niewielka sile sprawcza osclujaca przy 0 na to czy mi na to pozwolisz czy nie, realną. Oczywiście możesz zakazać. Ale co to zmieni, poza okłamywaniem siebie..
fetek pisze: ↑ wtorek, 9 lutego 2021, 16:47 876W i ze ściany ~1345 ale Ciebie to oczywiście nie rusza a proste dzielnie przez ilość kart po prostu przerasta.
Nie zwrocilem na to uwagi bede sprawdzal. Na 3060ti sam sprawdzialem i ogaldalem filmy nie bylo takich rozjazdow o ile byly. Na wiedze nigdy nie za pozno.
fetek pisze: ↑ wtorek, 9 lutego 2021, 16:47
Ale podejrzewałeś kolejny głupi film i pewno wiesz lepiej, teraz obejrzyj takie gdzie kilkadziesiąt tych samych kart nie wyciąga stabilnie nawet 54.
Jesli juz krytykujesz, rob to konstruktywnie wtedy wprowadzisz wartosc dodana na forum, czyli wklej cos madrego wg. Ciebie. Rada.
Na nurtuącą kwestię, nie obraziłem się a wyciągnąłem wniosek, że muszę baczniej się przyjrzec amd. Rzadzko się obrażam, raczej wyciagam wnioski, że nie warto z kimś rozmawiać, jeszcze na takie wyróżnienie nie zasłużyłeś, poza lekka butą, która emanujesze z lekka

no ale nikt nie jest idealny...