Cloud mining oparty na XRP

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: mimik1993 » środa, 16 lipca 2025, 05:27

Wpadł mi dzisiaj taki artykuł dotyczący możliwości osiągania pasywnego dochodu poprzez kontakty wydobywcze oparte na XRP w chmurze Rich Miner. Ktoś ma z tą platformą jakieś doświadczenia i może się podzielić? Przede wszystkim jeżeli chodzi o bezpieczeństwo środków. Link poniżej.

https://www.morningstar.com/news/globe- ... ily-income

Od czasu gdy ETH przeszło na PoS i sprzedałem moje Radeony nie śledziłem trendów w zakresie miningu, więc nie jestem zbyt na bieżąco. A trochę XRP leży już od lat na Ledgerze, więc jeśli można byłoby nimi bezpiecznie obrócić to pewnie się zainteresuję.

Dodano po 44 minutach 20 sekundach:
Na GlobeNewsWire jest potężny wysyp podobnych artykułów, poniżej odfiltrowane powiadomienia na tradingview. Nie wygląda to na godne zaufania...
Obrazek

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 11
Reputacja postu: 
0
Napiwki: S-LN47-W4F3-6GZE-6HTXH

Postautor: r00ts » środa, 16 lipca 2025, 07:40

Wygląda to na hyip. Pozostaje pytanie kiedy "padnie". Znam takie przedsięwzięcia które potrafiły działać przez lata ale to były jednostkowe przypadki.

Początkujący
Reputacja: 102
Reputacja postu: 
0

Postautor: juscik » środa, 16 lipca 2025, 14:15

Kwestia czasu, aż się to zawinie. Strona wygląda jak typowy scam, napisany na zlecenie hindusa.

Wróć do „Kopanie kryptowalut”