ShadowOfHarbringer pisze: Wszystkie albo prawie wszystkie Twoje argumenty są trafne, więc nie ma sensu nawet na nie odpisywać, ale nie zmienia to faktu, że całą Twoja wypowiedź można opisać w skrócie jako NARZEKANIE.
Mój ostatni post można tak podsumować, ale napisałem go tylko dlatego, że zaprzeczyłeś poprzedniemu. Uznałem więc, że warto się rozpisać dlaczego tak napisałem.
ShadowOfHarbringer pisze: Zamiast się cieszyć, że istnieje jakaś usługa, która pozwala przesłać dowolnej osobie na świecie niewielkie pieniądze w ciągu sekund, to Ty jedyne co potrafisz to marudzić.
Ta usługa sama w sobie nie jest zła. Zaznaczyłem tylko, że nie widzę rewolucji w porównaniu do InstantWallet i przy polecaniu jej powinno się zaznaczać, że ma dość niskie bezpieczeństwo (bo opiera się w 100% na zaufaniu do firmy).
ShadowOfHarbringer pisze: Privkeye nie są generowane proceduralnie na podstawie numerów telefonu...
A potrafisz udowodnić, że w CoinText są generowane proceduralnie? Jeżeli nie, twierdzenie, że są to zupełnie inne usługi nie uważam za całkiem sprawiedliwie, bo ostatecznie obie opierają się na zaufania.
Ale rozumiem, że skoro ta usługa propaguje Bitcoin Cash, to będziesz ich bronił do samego końca.