Postanowiłem przenieść trochę serdecznych i miłych zwyczajów z reddit.com/r/btc także na to forum - mianowicie napiwki.
Dlatego postanowiłem rozdać 200 napiwków w Bitcoin Cash o wartości 10 PLN dwustu pierwszym użytkownikom forum, którzy wpiszą się specjalnym temacie, który będzie utworzony przeze mnie w dziale Przedszkole w niedzielę rano.
Aby otrzymać tipa, trzeba podać swój adres Bitcoin Cash(wysyłka bezpośrednia na adres) lub konto na reddicie (wyślę z użyciem bota Tippr).
Link do tematu umieszczę tutaj w niedzielę.
Warunki:
- Użytkownik musi być zarejestrowany na tym forum przed datą dzisiejszego posta (Piątek 29 grudnia 2017 14:56, GMT+1)
- Użytkownik poda swój adres portfela Bitcoin Cash lub id konta na Reddicie w postaci /u/nazwa_uzytkownika lub reddit.com/u/nazwa_uzytkownika
- Tylko pierwsze 200 osób otrzyma tipa (Czemu tak mało ? Na więcej nie mam czasu, sorry)
- Napiwek dla każdego usera będzie wysłany tylko raz, nieważne ile razy wpisze się w temacie
- Akcja będzie trwała od rana niedzielę 31 grudnia 2017 do maksymalnie poniedziałku 1 stycznia 2018, 23:59, lub do wyczerpania puli napiwków (200 napiwków)
Ho ho ho !