3GB nie kopie ?

Początkujący
Posty: 6
Rejestracja: 5 stycznia 2018
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

3GB nie kopie ?

Postautor: caralooh_pl » piątek, 2 lutego 2018, 20:46

Hello.Kopałem sobie 2 miesiące etc ...aż do dziś..... Risery działają itd.... W claymore wywala mi błąd,że nie może utworzyć daga na gtx 1060 3gb, nie ważne gdzie wpięty. Włączyłem ethminera. Kopie po 99mh/s. Tyle,że tylko w reporcie. Nie znajduje żadnych próbek?! Nie mam pojęcia o co chodzi.
Ktoś się spotkał z takimi czarami ?

Początkujący
Awatar użytkownika
Posty: 1093
Rejestracja: 10 czerwca 2017
Reputacja: 170
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

3GB nie kopie ?

Postautor: tonyxxl » piątek, 2 lutego 2018, 21:01

jaki system operacyjny, jaki pool, jaki program do miningu?

Początkujący
Posty: 6
Rejestracja: 5 stycznia 2018
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

3GB nie kopie ?

Postautor: caralooh_pl » piątek, 2 lutego 2018, 21:05

To samo co od zawsze. Win 10 po update. Nanopool. Claymore i ethminer najnowsze.

Dodano po 12 minutach 1 sekundzie:
https://ibb.co/kjtpW6

Początkujący
Posty: 9
Rejestracja: 18 czerwca 2017
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

3GB nie kopie ?

Postautor: running82 » sobota, 3 lutego 2018, 11:28

mam dokladnie to samo od wczoraj

Początkujący
Posty: 1115
Rejestracja: 3 grudnia 2017
Reputacja: 99
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

3GB nie kopie ?

Postautor: redlumek » sobota, 3 lutego 2018, 11:35

U mnie na ethermine cały czas kopie na kartach 3gb.

Wygadany
Posty: 674
Rejestracja: 6 grudnia 2013
Reputacja: 25
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

3GB nie kopie ?

Postautor: jacek1973 » sobota, 3 lutego 2018, 11:46

daj z claymore -nofee 1 . dev bierze prowizje od minera i może to haczy . Prowizja jest z coinów dag powyzej 3 gb o ile się nie mylę . Zmień tez minera na nową wersje 10.7.

Początkujący
Posty: 9
Rejestracja: 18 czerwca 2017
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

3GB nie kopie ?

Postautor: running82 » sobota, 3 lutego 2018, 11:53

niestety nadal to samo :(

Początkujący
Posty: 6
Rejestracja: 5 stycznia 2018
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

3GB nie kopie ?

Postautor: caralooh_pl » sobota, 3 lutego 2018, 18:17

Reasumując. Claymore nie kopie i basta. Ethminer zaczął kopać , tyle że nie reportuje. Dla ciekawskich:
https://etc.nanopool.org/account/0x52c6 ... r-caralooh

Offtopic: Wykopie, skitram na 10 lat, a potem kupie passata 1.9tdi:D

Wróć do „ETC”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość