Czy ktoś mógłby..

Początkujący
Posty: 1
Rejestracja: 29 kwietnia 2018
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Czy ktoś mógłby..

Postautor: Crays » niedziela, 29 kwietnia 2018, 13:15

Cześć, czy ktoś mógłby mi pomóc znaleźć rozwiązanie o ile takie jest bo troche się zamieszałem.. stworzyłem sobie konto portfel na lisk.io by przelać swoje liski z bitbay na portfel, i je tam trzymać, po stworzeniu dostałem ciągłość liczb do zapisania zrozumiałem, że to jest moje hasło więc je zapisałem.. Dziś chcąc sobie sprawdzić ile dokładnie ich tam mam, wchodząc na stronę: https://lisk.io/hub/index.html#/main/dashboard jest napisane error... więc ściągam po raz 1 lisk hub, intasluje i nakazuje mi wpisać pasphrase, ale ja og niemam mam tylko te liczby które mi się wyświetlili do zapisania gdy przelałem liski na stronie https://lisk.io/hub/index.html#/main/dashboard do mojeog portfela. Pytanie mam zatem co spieprzyłem, i jak mogę się dostać do moich lisków, ponieważ nie dostałem żadnego passphrase tylko tą ciągłość liczb (i nie chodzi mi tu o liczby portfela)... yhh.

Początkujący
Awatar użytkownika
Posty: 176
Rejestracja: 13 grudnia 2017
Reputacja: 71
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Czy ktoś mógłby..

Postautor: SidLeniwiec » niedziela, 29 kwietnia 2018, 17:47

Hasło to nie ciąg liczb tylko słów angielskich i to jest istotne do zapamiętania a nie liczby bo liczby to tylko adres twojego portfela.
Więc jeśli tak zrobiłeś jak piszesz to bez tych wyrazów nie dostaniesz się do portfela już nigdy.

Wróć do „Lisk”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości