Lisk dyskusja o cenie - wątek spekulacyjny

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1765
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: Dovakhiin » czwartek, 14 grudnia 2017, 18:48

kto jest DT i nie sprzedał teraz przy prawie 38... to będzie miał okazję jeszcze, ale chyba już nie teraz. Czas na szukanie dołka :)

Początkujący
Reputacja: 438
Reputacja postu: 
0

Postautor: Ishias » czwartek, 14 grudnia 2017, 19:00

Dovakhiin pisze: kto jest DT i nie sprzedał teraz przy prawie 38... to będzie miał okazję jeszcze, ale chyba już nie teraz. Czas na szukanie dołka :)
Myślisz? Może być i dołek, ale z drugiej strony kurs sie broni może być wybicie jeszcze jedno i w tedy dołek. Warto obeserwować daje 90% szans na kolejny atak ath i korekte przynajmniej do 24 grudnia. Zobaczymy

Początkujący
Reputacja: 6
Reputacja postu: 
0

Postautor: NEO1 » czwartek, 14 grudnia 2017, 19:33

Witam
Wszystko zależy od BTC .. a król wydaje się, że słabnie .. bardzo ciekawy scenariusz się szykuje .. bo albo będzie finalizacja zleceń na BTC i zacznie się pompowanie w - i tak już napompowane alty .. albo wszystko spokojnie się skorekci .. zobaczymy chociaż w przypadku LSK może to być 9,2 - 8,8 $ .. na dwóje rynek wróży ..

Kulfon
Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Kulfon » czwartek, 14 grudnia 2017, 19:35

@NEO1, A wtedy BTC pójdzie do góry tak?

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: NEO1 » czwartek, 14 grudnia 2017, 19:56

Kulfon pisze: @NEO1, A wtedy BTC pójdzie do góry tak?
Czy BTC pójdzie w gorę .. hmm .. pewnie kiedyś pójdzie .. jak nie dzisiaj to może jutro .. to giełda i dochodzące informację z rynku, analizy, wykresy i tak przechylą szalę w którą pojedziemy wszyscy ..
Po deszczu czasami przychodzi słońce :-) na razie jak widać jak BTC słabnie to alty w dól .. osobiście na fiatach .. wyprzedany totalnie na górce i teraz wole przeczekać i wstrzelić się w świece niż tracić forsę .. każda kwota jest teraz dobra .. bo jest poniżej górki :-) powodzenia

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Ishias » czwartek, 14 grudnia 2017, 19:58

NEO1 pisze:
Czy BTC pójdzie w gorę .. hmm .. pewnie kiedyś pójdzie .. jak nie dzisiaj to może jutro .. to giełda i dochodzące informację z rynku, analizy, wykresy i tak przechylą szalę w którą pojedziemy wszyscy ..
Po deszczu czasami przychodzi słońce :-) na razie jak widać jak BTC słabnie to alty w dól .. osobiście na fiatach .. wyprzedany totalnie na górce i teraz wole przeczekać i wstrzelić się w świece niż tracić forsę .. każda kwota jest teraz dobra .. bo jest poniżej górki :-) powodzenia
Bajki opowiadasz ojciec

Kulfon
Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Kulfon » czwartek, 14 grudnia 2017, 20:08

@Ishias, To powiedz czemu a nie.

Początkujący
Reputacja postu: 
1

Postautor: Ishias » czwartek, 14 grudnia 2017, 20:20

Kulfon pisze: @Ishias, To powiedz czemu a nie.
Tak czytacie moje posty. Kurs liska mieli się teraz na oporze jakim jest 10.50 / 11.50usd, przed nami ostatnia fala wybicia i korekta, ale nic nie jest pewne. Nie patrz sie teraz na BTC bo to najmniej ważne w chwili obecnej może spadać i rosnać a lisk i tak będzie trzymał poziom.
Ostatnio siedziałem w PUB'ie i grupka osób gadała o Lisku... Jednak tak jak mówiłem, cała Polska jest zapakowana w Liska hehe.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1194
Reputacja postu: 
1

Postautor: Kluka » czwartek, 14 grudnia 2017, 21:44

Wszyscy maja liska mam i ja :mrgreen: chodź nie jestem wyznawca kordeka to lisk jest teraz w fajnym miejscu, dolarowo na oporze na ostatnim ath a /btc w miejcu z którego wcześniej się często dynamicznie wybijal. Różne alty powybijaly ostatnio niemiłosiernie, myśle ze na dniach będzie czas liska. Ogolnie slidechainy przy ktopotach i problemach eth jest ciekawym pomysłem. Uwierzyłem w liska i zmieniłem większość bitcoina cash na krorych przez kilkadziesiąt godz udało się zarobić kilkanaście % na liska.
...idioci sie nie rodza, idiotow kreuja media...

Kulfon
Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Kulfon » czwartek, 14 grudnia 2017, 21:59

@Kluka, TY! :evil: Czemu się przechwalasz. Idź sobie się chwalić do sukces.pl a nie tutaj. Tu jest wątek o lsk a nie o twoich rzekomych kilkunastuporcentach w kilkanaście godzin. Uch! Ten LSK też mnie wnerwia. Myślałem, że Panuję nad sytuacją a tutaj takie coś. Ja nie wiem czy to jest złośliwość czy co?

Czy można gdzieś tu prowadzić dziennik kupna i sprzedaży? Chętnie bym takie coś założył i pokazywał moje nieszczęście innym. ;)

Początkujący
Reputacja: 20
Reputacja postu: 
0

Postautor: Iemix96 » czwartek, 14 grudnia 2017, 22:02

Kulfon pisze: @Kluka, TY! :evil: Czemu się przechwalasz. Idź sobie się chwalić do sukces.pl a nie tutaj. Tu jest wątek o lsk a nie o twoich rzekomych kilkunastuporcentach w kilkanaście godzin. Uch! Ten LSK też mnie wnerwia. Myślałem, że Panuję nad sytuacją a tutaj takie coś. Ja nie wiem czy to jest złośliwość czy co?

Czy można gdzieś tu prowadzić dziennik kupna i sprzedaży? Chętnie bym takie coś założył i pokazywał moje nieszczęście innym. ;)
A co sie kulfon stało?

Kulfon
Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Kulfon » czwartek, 14 grudnia 2017, 22:10

@Iemix96, Kupiłem za wszystko co miałem liski za 28 chyba i sprzedałem 50 gr drożej po 28.50zł z zyskiem 20zł. :( :cry: A tutaj cena walneła 37zł. Moje życie by w tym momencie inaczaczej wyglądało gdybym nie był taki głupi.

Początkujący
Reputacja: 20
Reputacja postu: 
0

Postautor: Iemix96 » czwartek, 14 grudnia 2017, 22:32

Hmm czyli miałeś 40 liskow skoro zarobiłes 20zl przy 0.5zl wzroście. Teraz załóżmy że sprzedałbys nawet po 38 zł czyli 10 Zł więcej na jednej sztuce czyli 400zl. 400zl straty boli fakt ale to nie majątek... Więc życie raczej by się nie zmieniło

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 26
Reputacja postu: 
-1

Postautor: BioHay » czwartek, 14 grudnia 2017, 23:36

Kulfon pisze: @Iemix96, Kupiłem za wszystko co miałem liski za 28 chyba i sprzedałem 50 gr drożej po 28.50zł z zyskiem 20zł. :( :cry: A tutaj cena walneła 37zł. Moje życie by w tym momencie inaczaczej wyglądało gdybym nie był taki głupi.
Iemix96 pisze: Hmm czyli miałeś 40 liskow skoro zarobiłes 20zl przy 0.5zl wzroście. Teraz załóżmy że sprzedałbys nawet po 38 zł czyli 10 Zł więcej na jednej sztuce czyli 400zl. 400zl straty boli fakt ale to nie majątek... Więc życie raczej by się nie zmieniło
Ale pomyśl ile % pomnożył by pieniędzy z komunii i rodzice byli by z niego dumni. A tak dalej musi jechać na kieszonkowym.
Sorry za offa ale czy nie należałoby wprowadzić ograniczeń wiekowych ? Bo faktycznie dadzą Bana na krypto za to że dzieci przewalają kieszonkowe na giełdach.

Początkujący
Reputacja: 15
Reputacja postu: 
0

Postautor: Arche » piątek, 15 grudnia 2017, 02:31

Ech nie ma to jak wyśmiewać kogoś który najprawdopodobniej jest roztropny i inwestuje tylko taką kwotę, którą może do tego przeznaczyć, miast ryzykować całym majątkiem... Nie znacie człowieka, więc sobie darujcie i lepiej skupcie się na sobie, a nie offtopujcie w tak durny sposób... Jego pieniądze, jego sprawa.

A tak nawiasem powiem, że akurat sam nie startowałem z wiele większym kapitałem, bo miałem 4 tysiące, ale po pewnym czasie jeśli się dobrze wyłapie okazje można stać się dość łatwo (jeszcze łatwiej wszystko stracić) dorobić przyzwoitego kapitału, który daje ładnie zarobić... To lepsza metoda, niż szatanie całym dostępnym kapitałem, więc powodzenia Kulfon ;)

Edit:

Żeby nie było, że sam wpadam w offtopyzację, to ciekawi mnie zachowanie liska ostatnio, bo kiedy btc zakończył swój rajd to wszystkie alty poszły w górę jak szalone, wszystkie prócz liska, ten sobie spokojnie poszedł w górę, ale nic specjalnego, natomiast teraz kiedy btc zdaje się budzić, wszystkie alty spadają, ale znów prócz liska, ten sobie spokojnie swoim tempem idzie w górę... Nie wiem, czy to po prostu spóźnione reakcje liska i rano zobaczymy korektę, czy po prostu lisk zaczął bytować po swojemu... A jeśli to drugie, to hmm... Sam nie wiem co to może znaczyć. Cóż, ciekawa krypto :)

Początkujący
Reputacja: 9
Reputacja postu: 
0

Postautor: swietymikolaj » piątek, 15 grudnia 2017, 03:01

Arche pisze:Ech nie ma to jak wyśmiewać kogoś który najprawdopodobniej jest roztropny i inwestuje tylko taką kwotę, którą może do tego przeznaczyć, miast ryzykować całym majątkiem... Nie znacie człowieka, więc sobie darujcie i lepiej skupcie się na sobie, a nie offtopujcie w tak durny sposób... Jego pieniądze, jego sprawa.

A tak nawiasem powiem, że akurat sam nie startowałem z wiele większym kapitałem, bo miałem 4 tysiące, ale po pewnym czasie jeśli się dobrze wyłapie okazje można stać się dość łatwo (jeszcze łatwiej wszystko stracić) dorobić przyzwoitego kapitału, który daje ładnie zarobić... To lepsza metoda, niż szatanie całym dostępnym kapitałem, więc powodzenia Kulfon ;)
Nie ma co wyśmiewac tych ktorzy dopiero zaczynają. Ja tez startowałem z kwota 7 k kilka miesięcy temu, a teraz codziennie zmieniam cele na ten rok. Zyski przeszły moje oczekiwania. Nocą lisk daje ładnie zarobic. Przelew z BB na Bittrex wyszedł mi dopiero po 40 minutach i drugie tyle trzeba czekac na zaksiegowanie środków,ale i tak wszedł konkretny zarobek ok 2 zł na sztuce.

Początkujący
Reputacja: 94
Reputacja postu: 
0
Napiwki: 3HQyQZm9h7Qbed3WgcWdUhMzEmCKUPPPXD

Postautor: tygrysek195 » piątek, 15 grudnia 2017, 03:36

@swietymikolaj, jednym słowem miałeś szczęście. Teraz obserwujemy przekładanie kapitału na BTC, bo rośnie. Realizacja zysku z altów po wzrostach, nastukane BTC trzeba na górce BTC sprzedać, odkupić taniej i tak się kółeczko kręci. Na chwilę obecną z dostępnych na BitBay spada wszystko poza BTC. A BCH ma zawyżony kurs o 500 PLN.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: NEO1 » piątek, 15 grudnia 2017, 04:57

Ishias pisze:
NEO1 pisze:
Bajki opowiadasz ojciec

Witam
Może i bajki .. ale jak zauważyłeś po wykresie w każdej bajce jest ziarnko prawdy .. pisałem wcześniej o takim scenariuszu .. i tej kwocie która właśnie się zrealizowała .. pozdrawiam

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Ishias » piątek, 15 grudnia 2017, 05:40

NEO1 pisze:
Ishias pisze:
NEO1 pisze:
Bajki opowiadasz ojciec

Witam
Może i bajki .. ale jak zauważyłeś po wykresie w każdej bajce jest ziarnko prawdy .. pisałem wcześniej o takim scenariuszu .. i tej kwocie która właśnie się zrealizowała .. pozdrawiam
To przeczytaj mój poprzedni post, bo chyba widze ze pomineles. Kurs odbił sie od oporu to korekta zalecana. Ide z tego forum bo płakac sie chce nara. A co do górki to chyba nie wiesz co to górka bo jeszcze jej nie ma BTC bedzie na spokojnie do 20k usd szedl pisalem o tym na forum btc jak byl po 13k niby na górce. O glebszej korekcie mozna zapomniec chyba ze zle infa wyjda

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1765
Reputacja postu: 
0

Postautor: Dovakhiin » piątek, 15 grudnia 2017, 08:20

No to trzeba szykować sie POMALUTKU na jakieś zakupy co myślicie? ustawić się trzeba 32-34

Wróć do „Lisk”